Login
Photobucket

photobucket

0 Ασφαλτόστρωση και εντός Μεσημβρίας

Με ποιο τρόπο η ΠΑΕ προχωρά χωρίς κόστος τη βελτίωση του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Ποια έργα πρόκειται να γίνουν άμεσα

athlitiko kentro PAOK



Ο ΠΑΟΚ εδώ και μερικά χρόνια έχει αποφασίσει να επενδύσει στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ στη Νέα Μεσημβρία, το οποίο, ως εκ τούτου, είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης Βρύζα. Σ' αυτό το πλαίσιο πολύ σύντομα πρόκειται να αρχίσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης εντός του κέντρου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνει ένα πάρκινγκ για τους επισκέπτες και ένα ακόμη, ξεχωριστό, για τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας. Επιπλέον, θα ασφαλτοστρωθούν οι διάδρομοι εντός του προπονητικού κέντρου για να γίνεται πιο εύκολη η μετάβαση στα αποδυτήρια και τα γήπεδα ειδικά τις μέρες που βρέχει.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι εργασίες δεν πρόκειται να κοστίσουν στην ΠΑΕ. Θα καλυφθούν από εταιρίες που θα αναλάβουν την ολοκλήρωσή τους, με μοναδικό αντάλλαγμα την προβολή τους ως χορηγοί της ομάδας. Με τον ίδιο τρόπο, μελλοντικά ο επίσημος ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να προχωρήσει και σε άλλα έργα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.  Το συντονισμό των εργασιών έχει αναλάβει ο Βασίλης Τριλυράκης που είναι επιφορτισμένος με το κομμάτι των εγκαταστάσεων. 

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ