Login
Photobucket

photobucket

0 Τα νέα της απογευματινής προπόνησης…

Από:ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ 2/07/2012

Σήμερα το απόγευμα βρεθήκαμε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στη Νέα Μεσημβρία για να παρακολουθήσουμε την προπόνηση από κοντά.

25471

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.Μετά τους αμυντικούς σειρά πήραν οι επιθετικοί της ομάδας και ο τεχνικός του Δικεφάλου ζήτησε από τους παίκτες του να είναι αποτελεσματικοί.

Παρακολουθήσαμε από την αρχή έως το τέλος την προπόνηση,είδαμε έναν αυστηρό αλλά κυρίως πολύ ευδιάθετο Γιώργο Δώνη,είδαμε τους νεαρούς μας παίκτες να προσπαθούν να αποδείξουν στον τεχνικό του Δικεφάλου ό,τι αξίζουν να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα,είδαμε έναν Pablo Garcia ηγέτη και δάσκαλο και μέσα στην προπόνηση.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για κάθε συμπέρασμα.Υπάρχουν πάρα πολλοί νεαροί παίκτες,που χρειάζονται πάρα μα πάρα πολύ δουλειά.Αυτή την δύσκολη αποστολή έχει να βγάλει εις πέρας ο τεχνικός του Δικεφάλου,που όμως μας έδειξε ό,τι είναι αποφασισμένος και δείχνει ό,τι ήξερε πολύ καλά με τι παίχτες θα έχει να κάνει.

ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

Σήμερα το απόγευμα ο τεχνικός του Δικεφάλου έδωσε βάση στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων από τους επιθετικούς της ομάδας.
Αφού προπονήθηκαν για αρκετή ώρα πάνω σε αυτό,τους ζήτησε στις 20 σέντρες που θα πραγματοποιηθούν,να μπουν το λιγότερο 8 γκολ διαφορετικά θα είχε sprint 400m.
Τελικά δεν γλίτωσαν την τιμωρία,αφού από τις 20
σέντρες που πραγματοποιήθηκαν,οι επιθετικοί της ομάδας μας σημείωσαν ένα γκολ.

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ