Login
Photobucket

photobucket

0 Αλλαγή δεδομένων για Κουμάλο-Γεωργιάδη

Γιατί θα έρθει τελικά την Παρασκευή (6/7) ο Νοτιαφρικανός αμυντικός και ποιος είναι ο λόγος που η παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή δεν θα γίνει αύριο

Bongani_Khumalo_1746966c

Τελικά ο Μπονγκανί Κουμάλο θα είναι την Παρασκευή (6/7) στην Θεσσαλονίκη και όχι την Τετάρτη (4/7), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Λόγω κάποιων προσωπικών υποθέσεων, η άφιξη του Νοτιαφρικανού στην πόλη μετατέθηκε κατά δύο μέρες, με το... πρόγραμμα του τελευταίου να "λέει" πως μεθαύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι το Σάββατο (7/7) αναμένεται να μεταβεί στην Ολλανδία. Εκεί όπου τελικά αποφασίστηκε να γίνει η συνέντευξη του νέου τεχνικού διεθυντή του "Δικεφάλου", Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος δεν θα μιλήσει τελικά στην Θεσσαλονίκη καθώς προτιμήθηκε να προετοιμαστεί καλύτερα ο τελευταίος για όσα θα πει αφού αυτές τις μέρες υπάρχει το θέμα των διακανονισμών με τους Ιβιτς, Τσιρίλο και Χαλκιά.

Κατά τα άλλα, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη περιείχε η προπόνηση της ομάδας την Τρίτη (3/7), μέρα κατά οποία ήταν στην διάθεση του Γιώργου Δώνη όλοι οι παίκτες. Αύριο (4/7) το πρωί ο ίδιος θα αποφασίσει ποιους παίκτες θα πάρει στην Ολλανδία, με την προπόνηση να είναι προγραματισμένη να γίνει στην Τούμπα.

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ