Login
Photobucket

photobucket

0 Συμφωνία με Ίβιτς – Χαλκιά, απομένει ο Τσιρίλο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, φαίνεται να ολοκληρώνει τις επαφές με τους τρεις παίκτες που δεν είχαν υπογράψει τους διακανονισμούς, μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων.

XALKI-TSIRILO0307

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 οι υπογραφές θα πέσουν αύριο με τους Χαλκιά και Ίβιτς να έχουν ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς θέλουν από τη ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η πλευρά του Ίβιτς αναμένεται να υπογράψει έναν διακανονισμό που θα απαιτεί τα χρωστούμενα μέχρι το τέλος Αυγούστου, κάτι το οποίο σημαίνει ουσιαστικά πως ο Σέρβος περιμένει την εξέλιξη της υπόθεσης του Ιβάν Σαββίδη.

Από τη πλευρά του, ο Κώστας Χαλκιάς, ζήτησε να δεσμεύσει τα χρήματα που ο ίδιος εξοικονόμησε με τη παρουσία του στην εθνική ομάδα, κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα να κάνει αφού είναι κάτι βολικό.

Όσο για τον Τσιρίλο, ο Ιταλός επέμενε να πάρει κάποια χρήματα μπροστά, όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε να του δώσει και απομένει να φανεί το τι θα δεχτεί ο Ιταλός από τις προτάσεις της ΠΑΕ.

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ