Login
Photobucket

photobucket

0 Συμμαζευτείτε!

Ένα άρθρο από το paokmania.gr

dfbcb0ce6dca01ee26360876531a592f_L

Για ακόμα μια φορά, μια φαινομενικά ήσυχη μέρα, επεφύλασσε εκπλήξεις στο κοινό του ΠΑΟΚ… Για ακόμα μια φορά, οι εκπλήξεις ήταν δυσάρεστες και μάλλον προκλητικές.

Δεν έφταναν οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς περί προσφυγής, κοροϊδίας και ουσιαστικά εμπαιγμού και αφερεγγυότητας από πλευράς της ΠΑΕ ως προς τις καταβολές οφειλομένων και λοιπών χρεών, ήρθε κι ακόμα μια είδηση να προσβάλλει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, και τη νοημοσύνη του…

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον αέρα της πόλης, το ήδη ύποπτο και περίπλοκο ζήτημα του χρέους του Ηλία Βιολίδη, πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ αλλά και του ΑΣ, προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, περιπλέχθηκε ακόμα παραπάνω.

Τα δεδομένα ως σήμερα ήθελαν τον Ηλία Βιολίδη, να υποχρεούται σε επιστροφή ποσού προς τα ταμεία της ΠΑΕ, το οποίο είχε δανειστεί (;) επί προεδρίας Ζαγοράκη κι όσο ο ίδιος βρισκόταν στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το ποσό ανέρχονταν στις 300 χιλιάδες ευρώ, και μέχρι τη στιγμή της αποχώρησης Ζαγοράκη, ουδέποτε είχε ανακοινωθεί επίσημα.

Στις συνεντεύξεις τύπου που παραχωρήθηκαν από τον νέο πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, τα δεδομένα αναλύθηκαν και οι αντιδράσεις ήταν οξύτατες. Εν τούτοις, ο νέος πρόεδρος επέλεξε πολιτική χαμηλών τόνων, τονίζοντας πως έχει συμφωνηθεί η επιστροφή του ποσού μέχρι τέλος Ιουνίου (30/6/2012) από τον κο Βιολίδη, εν όψει μάλιστα της κρισιμότητας των ελέγχων της Uefa.

Κι ενώ οι μέρες κύλησαν και καμία εξέλιξη δεν παρατηρήθηκε, σήμερα προέκυψαν πληροφορίες οι οποίες θέλουν τον Παντελή Κωνσταντινίδη, πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας, μα και πρώην αντιπρόεδρο, να έχει δανείσει (!) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ, από την τσέπη του, προς διευκόλυνση της ΠΑΕ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η πρόταση του Ηλία Βιολίδη προς τον Ζήση Βρύζα, ήταν να αναλάβει ο ίδιος να επιστρέψει το ποσό στο μέλλον προς τον «Σβούρα», με αντάλλαγμα να μην επιστρέψει ο ίδιος ολόκληρο το χρέος των 300 χιλιάδων στην ΠΑΕ.

Στην ουσία δηλαδή, οι φήμες λένε πως ο Ηλίας Βιολίδης παρενέβη εγγυώμενος την επιστροφή του ποσού στον Π. Κωνσταντινίδη, έχοντας και  ίδιον όφελος.

Αυτό, σε πρώτη ανάλυση δεν είναι κατακριτέο. Όταν μιλάμε για μπίζνες.

Όταν όμως μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, τον πολύπαθο σύλλογο που αγαπάμε και με πολύ κόπο στηρίζουμε,τότε τα πράγματα αλλάζουν μορφή.

Και τα ερωτήματα που προκύπτουν, είναι πολλά :

  1. Με ποιο δικαίωμα, κύριοι, αντιμετωπίζετε τα ταμεία του ΠΑΟΚ και τις ανάγκες του, ως μέρος μιας ακόμα «μπίζνας» ;
  2. Από πού κι ως που έχουν γνωριμία και σύνδεση τέτοιου βαθμού ο Ηλίας Βιολίδης με τον «Σβούρα», ώστε να υπάρχει τέτοια εμπιστοσύνη για την κάλυψη και πληρωμή χρεών και πιστώσεων;
  3. Πως αντιλαμβάνονται οι συμμετέχοντες, και δη οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, τη μελλοντική λειτουργία του ΠΑΟΚ; Ως προπολεμικό μπακάλικο, όπου όλοι οι προϋπολογισμοί γίνονταν στο τεφτέρι;
  4. Ποιος επιτέλους θα μας εξηγήσει ΠΩΣ, ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ δημιουργήθηκαν αυτά τα κενά και με ποιο στόχο;

Κανείς δεν αμφισβητεί πως ο κος Βιολίδης υπήρξε στο παρελθόν ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος πραγματικός αιμοδότης του συλλόγου του ΠΑΟΚ σε διάφορα τμήματα. Η συνεχής κατρακύλα της ομάδας όμως, όπου σε πολλές ατυχείς περιπτώσεις  περιλαμβάνεται το όνομά του, τον βαρύνει με ευθύνες απέναντι σε όλους.

Από την άλλη, και μόνο το γεγονός πως η ΠΑΕ έφτασε σε σημείο να δανείζεται από υπαλλήλους της (παγκόσμια πρωτοτυπία…), φανερώνει και τις ευθύνες των υπόλοιπων «μεγάλων κεφαλών» της ομάδας. Και των πρώην, και των νυν.

Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο που η ομάδα περνάει συμπληγάδες, και οι πληγές αντί να κλείνουν, συνεχώς ανοίγουν.

Κύριοι, συμμαζευτείτε…

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ