Login
Photobucket

photobucket

0 Την Τρίτη η πρώτη (ανοιχτή για τον κόσμο) προπόνηση στο ΝΑΟ

pegasus_LARGE_t_1041_105723722

Την ερχόμενη Τρίτη (26/6) στις 7 το απόγευμα θα γίνει, εκτός απρόοπτου, η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά στo NAO. Παραδοσιακά θα είναι ανοικτές οι πόρτες για τον κόσμο. Αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Για την ερχόμενη Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πραγματοποίηση της πρώτης προπόνηση του ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά στην Τούμπα. Παρόντες θα είναι όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, εκτός φυσικά από τους Ίβιτς, Χαλκιά, Τσιρίλο και Μπαλάφα, των οποίων τα συμβόλαια τελείωσαν, όπως και η καριέρα τους στον ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη προπόνηση, αλλά και στην προετοιμασία της Ολλανδίας, πιθανότατα, θα συμμετέχουν και οι πρώην δανεικοί Σακελλαρίου και Κουρδάκης. Βέβαιη είναι η θέση στο ρόστερ του Γιακουμή, ο οποίος θα αποτελέσει το τρίο των τερματοφυλάκων μαζί με τους Κρέσιτς και Γλύκο. Εάν δεν τελεσφορήσουν οι συζητήσεις για την αποδέσμευσή τους, παρόντες στην πρώτη προπόνηση θα είναι και οι Παπάζογλου, Τσουκαλάς και Ρομπέρ, όπως και 4-5 πιτσιρικάδες από την 20άδα παικτών που δοκιμάζεται στην Νέα Μεσημβρία.

Υπολογίζεται ότι στην πρώτη προπόνηση της Τρίτης θα πάρουν μέρος πάνω από 30 παίκτες, αλλά μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία στις 5 Ιουλίου, ο Δώνης θα έχει κατασταλάξει στον αριθμό των 25 παικτών, που αποτελεί γι’ αυτόν τον ιδανικό για το ρόστερ.

Στην πρώτη προπόνηση το τεχνικό τιμ ελπίζει ότι θα έχει στην διάθεσή του και τον Μπονγκανί Κουμαλό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Νοτιοαφρικανού στόπερ. Είτε θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και θα έχει υπογράψει συμβόλαιο, είτε, εάν κάτι πάει στραβά, θα έχει κατευθυνθεί ο ΠΑΟΚ προς άλλους ξένους στόπερ, που είναι στο στόχαστρο.

Εντωμεταξύ, όσο περνάνε οι μέρες πέφτουν και τα κασέ στην μεταγραφική αγορά και γίνεται ευκολότερη η διαπραγμάτευση με τους υποψήφιους στόχους. Πέραν του στόπερ, ο αγωνιστικός σχεδιασμός προβλέπει την πραγματοποίηση άλλων τριών μεταγραφών. Πρωτίστως, ενός αμυντικού χαφ που θα καλύπτει πολλούς χώρους, και στην συνέχεια ενός μεσοεπιθετικού και ενός φορ περιοχής.


facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ