Login
Photobucket

photobucket

0 Τα βρήκε σε όλα με Κουμαλό

khumalo

 
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Νοτιοαφρικανό αμυντικό και περιμένει το "OK" της Τότεναμ για τον δανεισμό του

Σε συμφωνία με τον Μπονγκανί Κουμαλό έφτασε ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά των "ασπρόμαυρων" τα βρήκε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και πλέον απομένει το "οκ" από την Τότεναμ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει σχετικά την αγγλική ομάδα για το ενδιαφέρον του για τον Νοτιοαφρικανό αμυντικό και περιμένει την απάντηση της αντιπάλου του "Δικεφάλου" στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Εφόσον αυτή δώσει την έγκρισή της, ο Κουμαλό θα αγωνιστεί ως δανεικός για έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ. Εκτιμάται ότι το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει κλείσει οριστικά με θετικό τρόπο το θέμα.

ΠΗΓΗ

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Euro 2012 ξεκινούν και η μεγαλύτερη στιγμή για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου πλησιάζει. Αύριο το βράδυ (21:45) στo Γκντανσκ της Πολωνίας, η Εθνική Ελλάδος θα παλέψει απέναντι στους πανίσχυρους Γερμανούς, με μοναδικό στόχο την ιστορική πρόκριση που θα την φέρει στα ημιτελικά του θεσμού.

Η Sportingbet εκμεταλλευόμενη τη συγκυρία της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες της (υπάρχοντες και νέους) να κερδίσουν 10% επιπλέον μπόνους κάθε μέρα, μέχρι και την Κυριακή 24/6.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη κατάθεση κάθε ημέρας των προημιτελικών του Euro 2012 (ελάχιστη τα €10 και μέγιστη τα €1000), θα πριμοδοτείται αυτόματα με 10% επιπλέον μπόνους.

Εκμεταλλεύσου τη μεγάλη προσφορά και πόνταρε στη Sportingbet.gr σε πάνω από 150 ειδικά στοιχήματα που προσφέρει καθημερινά στους αγώνες του EURO 2012.

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ