Login
Photobucket

photobucket

0 "Πρώτη" με Δώνη, γεμάτη νιάτα...

Περίπου 3.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν μια πρώτη γνωριμία με τον Έλληνα τεχνικό και το τιμ του και πήραν γεύση από το νέο "αίμα" της ομάδας (VIDEOS)

proti (11)

Ζεστή η ατμόσφαιρα στην Τούμπα στην "πρώτη" της ομάδας, με τους φίλους του ΠΑΟΚ πάντως να μην είναι τόσοι πολλοί όσο τα προηγούμενα χρόνια.

Οπαδοί του "Δικεφάλου" φώναζαν συνεχώς συνθήματα για την πρόσφατη δικαστική περιπέτεια φιλάθλων της ομάδας. "Λευτεριά στα αδέλφια μας", ακούγονταν χαρακτηριστικά από την Θύρα 4 στην οποία βρίσκονταν περίπου 200 οπαδοί που δίνουν τον παλμό.

Υπολογίζεται πως το παρών στο γήπεδο έδωσαν περίπου 3000 κόσμος, σε αυτό βρέθηκαν διοικητικά στελέχη της ομάδας (νυν αλλά και παλαιά όπως ο Ποικιλίδης), με τον Γιώργο Τουρσουνίδη να είναι και αυτός στο γήπεδο.

Σίγουρα το κεντρικό πρόσωπο της προπόνησης ήταν ο Γιώργος Δώνης που "τράβηξε" όλα τα βλέμματα πάνω του, ενώ η προσοχή "έπεσε" και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

 


ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ