Login
Photobucket

photobucket

0 Τελική ευθεία για την πρώτη μεταγραφή

VRYZAS-GEVRGIADHS

Βρύζας και Γεωργιάδης φουλάρουν για να κλείσουν κεντρικό αμυντικό που δύσκολα θα είναι ο Μάρκος Αντόνιο, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά

Προ των πυλών βρίσκεται η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδ. Η απόφαση ελήφθη από τη διοίκηση της ΠΑΕ, παρότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να ολοκληρωθεί πρώτα το κεφάλαιο των αποδεσμεύσεων ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια να ανοίξει εκείνο της ενίσχυσης της ομάδας (με τελικό στόχο να διαμορφωθεί ένα μπάτζετ που δεν θα ξεπερνά τα 6 εκ. ευρώ). Την αναγκαιότητα για άμεση μεταγραφική ενίσχυση δημιουργούν δύο παράγοντες. Τπ πλάνο του Γιώργου Δώνη που πρέπει άμεσα να αρχίσει να υλοποιείται και η τόνωση του ενδιαφέροντος του κόσμου και συνακόλουθα της κίνησης των διαρκείας.
Σύμφωνα με το πλάνο, η πρώτη κίνηση θα είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ εξετάζει τρεις περιπτώσεις παικτών πέρα από εκείνη του Μάρκος Αντόνιο, για τον οποίο τα έγγραφα που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δείχνουν εμπλοκή. Πιο συγκεκριμένα η Ραπίντ εφανίζεται να έχει ενεργοποιήσει τη οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο για ένα χρόνο, ενώ εκείνος διατείνεται ότι δεν έχει ειδοποιηθεί σχετικά.
Βάσει αυτών των στοιχείων, για να αποδειχθεί αν όντως ο Μάρκος Αντόνιο είναι ελεύθερος θα χρειαστεί προσφυγή στη FIFA, διαδικασία που είναι αρκετά χρονοβόρα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη διάθεση να περιμένει για πολύ και αν δε γίνει μία θεαματική κίνηση που να επιβεβαιώνει στην πράξη αυτό που υποστηρίζουν τα ρουμανικά ΜΜΕ περί απόφασης της Ραπίντ να αφήσει ελεύθερο τον 29χρονο αμυντικό, τότε ο ΠΑΟΚ θα στραφεί ξεκάθαρα στις εναλλακτικές λύσεις. Υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τρεις παίκτες και δεν αποκλείεται σύντομα με έναν εξ αυτών να υπάρξει και συμφωνία.

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ