Login
Photobucket

photobucket

0 Σε σεμινάριο προπονητικής στην Κύπρο ο Μαρκόπουλος

markopoulos (1)

Για την Κύπρο αναχώρησε σήμερα (15/6) ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: "Για την Κύπρο αναχώρησε σήμερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα σεμινάριο προπονητικής, στο οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο διεθνές σεμινάριο «Λευκωσία 2012», μαζί με το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Κύπρου Παναγιώτη Γιανναρά, αλλά και τους Μάριος Αργυρού (προπονητής της ΕΝΑΔ) και Νίκο Λαμπρία (μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνική Κύπρου). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 16 και 17 Ιουνίου στο γήπεδο «Κώστας Παπαέλληνας».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου (16/6, 11.00-12.00) μιλώντας για «επιθετική τακτική με τη μπάλα στο low post», ενώ την Κυριακή (17/6) θα μιλήσει αρχικά για «αμυντικές συνεργασίες τριών παικτών και αντίδραση στις αποφάσεις της επίθεσης» και στη συνέχεια για «αμυντική τακτική με τη μπάλα στο low post".

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ