Login

0 Ο ΣΦ ΠΑΟΚ "Ανθακωρύχοι" για τα... διαμάντια υποψηφίους του ψηφοδελτίου Kατσαρή!!!

polo-paok

"Τον Σεπτέμβριο του 2011 και αφού δεν βρηκαν κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη οι υπεύ(ανεύ)θυνοι: καταλήξανε στο κολυμβητήριο της Πτολεμαϊδας για έδρα της ομάδας και ζητήσανε από τις δημοτικές αρχές και τους συνδέσμους της περιοχής τη στήριξη τους. Οι δημοτικές αρχές καθώς και σύνδεσμοι των περιοχών ανοίξανε πόρτες τσέπες και αγκαλιές και υποδέχθηκαν θερμά το τμήμα του ΠΟΛΟ.

DEALS 247 24 ώρες τη μέρα,7 μέρες την εβδομάδα Πατήστε εδώ

Με πληρωμένα όλα τα έξοδα σύτισης και διαμονής από τις τοπικές αρχές και με χορηγίες –εισιτήρια που ξεπέρασαν το ποσό των 8.000 ευρώ (πέραν των άλλων χορηγιών) τα οποία ουδέποτε κατέληξαν στους παίκτες. Κατά τα λεγόμενα των εφόρων (Ιωάννη Ελευθεριάδη και Αναστάσιου Πετρίδη) τα χρήματα δεν δόθηκαν στους παίκτες γιατί διαχειρίστηκαν από τον Πρόεδρο (κο Κατσαρή) για να καλυψουν άλλες ανάγκες.

Acai Berry Thin Πατήστε εδώ

Όσο αναφορά τον κ.κ Ελευθεριάδη στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κοινό άνω των 500 και ατμόσφαιρα Τούμπας φρόντισε: να κάνει δηλώσει στα κανάλια κατηγορώντας τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και αποτρέποντας πολλούς από αυτούς να μην ξανάρθουν.

Φρόντισε επίσης σε παιχνίδι με ομάδα του ΠΟΚ να έχουμε έξι διμοιρίες των ΜΑΤ και πενήντα ένστολους που πραγματοποιούσαν τριπλό έλεγχο στους φιλάθλους με αποτέλεσμα σύλληψη φιλάθλου με αιχμηρό αντικείμενο για τον οποίο ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για την τύχη του.


Φρόντιζε να σκύβει στα θελήματα των άλλων ομάδων για την αλλαγή ώρας την τελευταία στιγμή αποτρέποντας ακόμα μια φορά τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Ο κ. Πετρίδης φρόντιζε να ενημερώνει εμάς για τις αλλαγές μια ώρα πριν το ματς στερώντας μας τη δυνατότητα να ενημερωθεί ο κόσμος και το κολυμβητήριο να έχει εικόνα Καυτατζογλείου.


Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μας το είπανε Ελευθεριάδης-Πετρίδης στο τελευταίο ματς πραγματοποιώντας το στο Ποσειδώνιο στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχουν ενημερώσει κανέναν μας και παράλληλα φρόντισαν να μην καλύψουν έξοδα μετακίνησης παίκτη της ομάδας για λόγους οικονομίας.


(Επίσης για τους ίδιους λόγους προσβάλανε το όνομα και την ιστορία του ΠΑΟΚ μη συμμετέχοντας σε παιχνίδι το οποίο και χάθηκε στα χαρτιά). Στη συνέχεια απολογηθήκανε με επιστημονικά ψέματα και διάφορες αερολογίες. Επειδή οι κύριοι είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές του Α.Σ με τον κο Κατσαρή και μη θέλοντας να δημιουργήσουμε περαιτέρω εντυπώσεις δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.


Ο ΠΑΟΚ είναι ΟΡΑΜΑ ΙΔΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και δεν είναι το ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗ και πρέπει να το καταλαβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Οι αηδιασμένοι από τον τρόπο λειτουργίας-σκέψης των εφόρων του τμήματος στο ονομα του Προέδρου. Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΕΡΔΙΚΑ *ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ*

 

100 Ευρώ κάρτα ανανέωσης Πατήστε εδώ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ