Login
Photobucket

photobucket

0 Παππάς: «Τιμή να σε θέλει ο ΠΑΟΚ»

18944_front

Ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν μπήκε στην ουσία των επαφών για την δημιουργία του ρόστερ. Είναι πολύ νωρίς άλλωστε. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Παππάς είναι στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και ο 22χρονος γκαρντ θεωρεί τιμή να τον θέλει ο «δικέφαλος».

RapidGreece.com - Αγόρασε RapidShare λογαριασμό με ελληνική υποστήριξη! Πατήστε εδώ

«Θυμάμαι όσα μου έλεγαν όταν ήμουν εκεί, ξέρω ποιο είναι το κλίμα κι από αυτά που κυκλοφορούν, θεωρώ ότι είναι τιμή μου να με υπολογίζουν σαν έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στην καινούργια σεζόν. Είναι κάτι που θα μετρήσει για μένα στις συζητήσεις που θα γίνουν γιατί εκεί που θα πάω, θέλω να πρωταγωνιστώ… Δε θα είναι ωστόσο η μοναδική παράμετρος. Αλλά όταν σε θέλουν είναι καλό. Αρκεί να με θέλει και ο προπονητής που θα κάνει την επιλογή», είπε ο Νίκος Παππάς με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ» και αναφερόμενος στην παραμονή του Σούλη Μαρκόπουλου, τόνισε: «Είναι πολύ θετικό ότι έμεινε ο Σούλης στην ομάδα. Με γνωρίζει πολύ καλά και τον γνωρίζω. Με τη δουλειά που κάναμε μαζί αυτούς τους λίγους μήνες έμαθα την αγωνιστική του φιλοσοφία και το τι θέλει από τον παίκτη μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη, πέρασα και πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, οπότε όλα είναι ανοικτά στο ενδεχόμενο να μείνω. Μόνο που είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συζήτηση. Σιγά  σιγά θα αρχίσουν και όχι τώρα, αλλά αρκετά αργότερα. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα κινηθεί η αγορά στην Α1, τι χρειάζονται οι ομάδες και τι μπορούν να προσφέρουν. Αν με θέλουν λοιπόν στον ΠΑΟΚ θα το συζητήσουμε».

Ο Νίκος Παππάς που είναι πιθανό να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Β’  ομάδας της Εθνικής ανδρών (με προπονητή τον Κώστα Μίσσα και υποχρεώσεις για ένα τουρνουά στην Αυστραλία), αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ ένα πλάνο με νέα παιδιά: «Η στελέχωση του ΠΑΟΚ έτσι μπορεί να στεφθεί με επιτυχία και υπάρχουν ήδη παραδείγματα από άλλες ομάδες που το τόλμησαν και δικαιώθηκαν. Θα παίξουν ρόλο ωστόσο οι σωστές επιλογές σε κάθε θέση, αλλά και η παρουσία καλών ξένων που θα “δέσουν” με τους Έλληνες. Γενικά, μάλιστα, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει ένα καλό σύνολο, γιατί παραμένει μεγάλη ομάδα που οφείλει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα».

Για κάθε συζήτηση με τον Νίκο Παππά (και όχι μόνο όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, σημαντικό ρόλο θα παίξει η έκβαση των δικαστικών υποθέσεων που έχει με την Μπιλμπάο. Εάν κερδίσει τα χρήματα που διεκδικεί όλα θα είναι πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ. Ένα επιπρόσθετο πρόβλημα θα είναι το θέμα της Ευρωπαϊκής συμμετοχής, καθώς όπως λέει και ο ίδιος… «Θα ήθελα σ’ αυτήν τη φάση της καριέρας μου να έχω παρουσίες και εκτός συνόρων. Θα προτιμούσα λοιπόν μία ομάδα που να παίζει στην Ευρώπη. Αλλά στην Ελλάδα οι επιλογές δεν είναι πολλές. Μαθαίνω ότι και ο Κολοσσός π.χ. δε θέλει να παίξει στο Eurocup. Δεν αποκλείω όμως έτσι τον ΠΑΟΚ. Θα μιλήσω με όλους όσοι με θέλουν και μετά θα καταλήξω».

ΠΗΓΗ

RapidGreece.com - Κατέβασε όσες ταινίες θες μόνο με 3 Ευρώ άμεσα και γρήγορα! Πατήστε εδώ
facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ