Login
Photobucket

photobucket

0 Παρελθόν ο Κωνσταντινίδης

18933_front

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο μέχρι χθες τεχνικός διευθυντής και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ υπέβαλε το Σάββατο την παραίτησή του, η οποία έγινε χθες αποδεκτή από τον Ζήση Βρύζα.

Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Πατήστε εδώ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποδοχή της παραίτησης του Κωνσταντινίδη κι ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρησή του, με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, η οποία αναφέρει τα εξής :
«Παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., τις οποίες μου έκαναν την τιμή ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. να μου αναθέσουν τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή διαπίστωσα τις τελευταίες μέρες ότι υπάρχει διαφορά στην αντίληψη και τη φιλοσοφία για το σχεδιασμό της νέας περιόδου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους επί δύο χρόνια συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.

Παντελής Κωνσταντινίδης»

Μετά και το τυπικό τέλος της σχέσης του Κωνσταντινίδη με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Σβούρας» είχε δει τον ρόλο του να υποβαθμίζεται, ενώ θεώρησε πως αδίκως «χρεώνεται» τους χειρισμούς στην υπόθεση Μπόλονι, αλλά και τις συζητήσεις με τον Δώνη, αδειάζει πλέον η θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά και ενός μέλους στο διοικητικό συμβούλιο, που διορίστηκε πρόσφατα.
Σε ότι αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή, σε πρώτη φάση θα αναλάβει τα καθήκοντα ο ίδιος ο Βρύζας, αν και υποψήφιος γι΄ αυτό το ρόλο, φέρεται να είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης.

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ