Login
Photobucket

photobucket

0 ΠΑΟΚ-άεκ 1-0

Από: Admin Team

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το άγχος της υποχρεωτικής νίκης και με προβολή του Γεωργιάδη στο 87΄ κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ. Εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού και μείωσε τη διαφορά στους 2 βαθμούς με το καλημέρα. "Καυτή" η Τούμπα βοήθησε τους παίκτες του Μπόλονι

geo

Μεγάλη νίκη, με πολύ άγχος. Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και μέσα σε μία "καυτή" από περίπου 20.000 οπαδούς του, Τούμπα, κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 της ΑΕΚ και να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Τη λύτρωση για την ομάδα του "Δικεφάλου" έδωσε ο Γεωργιάδης στο 87΄, κι αφού είχαν προηγηθεί ένα πρώτο ημίχρονο με δύο απίστευτες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ και ένα δεύτερο μέρος πολύ μέτριο. Ο ΠΑΟΚ πλέον μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό και πάει για νίκη την ερχόμενη Δευτέρα στο Περιστέρι.

ΠΑΟΚ-άεκ 1-0 Γεωργιάδης

"Κολασμένο" πέντάλεπτο...

Οι ομάδες μπήκαν σε αργό τέμπο στο παιχνίδι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ, μόλις στο 2΄απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία. Η πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ ήρθε στο 8΄ όταν ο Λεονάρντο σούταρε λίγο πάνω από την εστία του Χαλκιά.

Στον ίδιο αργό ρυθμό συνέχισαν οι ομάδες και στο 21΄, μετά από σέντρα του Τσιρίλο ο Κλάους έπιασε την κεφαλιά για να μπλοκάρει εύκολα ο Κωνσταντόπουλος. Ένα λεπτό αργότερα ο Σιαλμάς ελίχθηκε απο τα αριστερά (είχε κενα η δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ) και σούταρε άουτ. Και φθάσαμε στο 30΄ όταν και άρχισε ένα σερί ευκαιριών. Ο Λυμπερόπουλος μετά από κεφαλιά πάσα του Καφέ βρέθηκε απέναντι από τον Χαλκιά μέσα στην περιοχή, αλλά ο έμπειρος επιθετικός με διπλή προσπάθεια και υπό την πίεση του Μαλεζά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 31΄ ο ΠΑΟΚ έχασε ένα γκολ που δεν χάνεται. Ο Λάζαρ βρήκε τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά, ο επιθετικός του "Δικεφάλου" πάσαρε συρτά και ο Κλάους σε κενή εστία κατάφερε να στείλει τη μπάλα παράλληλα από το τέρμα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήρθεκαι νέα ευκαιρία με κεφαλιά άουτ του Φωτάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία. Στο 38΄ ο Αθανασιάδης σούταρε στην κίνηση και ο Κωνσταντινόπουλος με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ημίχρονο με κατοχή μπάλας μεγαλύτερη του 60%, χωρίς όμως να σκοράρει.

Μπήκε υπνωτισμένος

Στο δεύτερο μέρος, αντί ο ΠΑΟΚ να μπει με φόρα, η ΑΕΚ κατάφερε να τον κοιμίσει. Στο 50΄ πάντως οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Λινο στο έδαφος, μετά από μαρκάρισμα του Γεωργέα.  Η ΑΕΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Καφέ στο 51΄ να μη σουτάρει σωστά μέσα στην περιοχή και στο 59΄ είχε μία ακόμη με τον Φούντα. Ο Μπόλονι προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα περνώντας τον Ίβιτς στο παιχνίδι, αντί του Λάζαρ. Λίγο αργότερα μπήκε ο Γεωργιάδης, αμέσως μετά ο Νιμανί, αλλά τα λεπτά κυλούσαν χωρίς αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε μέχρι το 84΄ να μην κάνει ούτε μία μεγάλη ευκαιρία.

Όμως, όσο φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος. Στο 87΄ ο Σταφυλίδης πήρε τη μπάλα, ανέβηκε και έξω από την περιοχή. Η μπάλα κόντραρε  σε παίκτη της ΑΕΚ και ο Γεωργιάδης που κυνήγησε έξυπνα τη φάση με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα λυτρώνοντας την ομάδα του και πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίκτες του στη θύρα 4. Στα λεπτά που απέμειναν, η ΑΕΚ βρέθηκε μόνο μία φορά στην περιοχή του ΠΑΟΚ με εκτέλεση φάουλ που κατέληξε σε κεφαλιά άουτ.

Πηγή: olapaok.gr

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ