Login
Photobucket

photobucket

0 Με τις βαλίτσες για... Τούμπα ο Ταυλαρίδης

Από:Admin Team

TAVLARIDIS GIANNOU

Το αντίο στην ομάδα του ΟΦΗ με την οποία έκανε μία πολύ καλή σεζόν είπε σήμερα ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε στο "Βαρδινογιάννειο" αθλητικό κέντρο και αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνική ηγεσία, την ίδια ώρα που στην Κρήτη ακούγεται πολύ έντονα ότι έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ.

Από τον ΠΑΟΚ, όπως σημειώσαμε χθες, με αφορμή την παρουσία του Ταυλαρίδη στο ξενοδοχείο που έκανε αποθεραπεία η ομάδα, δεν αρνούνται ότι ο ποδοσφαιριστής αρέσει (ιδιαίτερα στον Βρύζα), έχει ήδη προταθεί και καταρχήν συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο παραπέμπουν για οριστική εξέλιξη στο τέλος των πλέι οφ όταν θα υπάρχει ξεκάθαρο το μεταγραφικό πλάνο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες τα κρητικά μέσα ενημέρωσης "θυμήθηκαν" μία συνέντευξη του Ταυλαρίδη στο "Κρήτη TV" στην αρχής της περιόδου, όταν είχε δηλώσει πώς είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2011, αλλά τότε ο ΠΑΟΚ είχε προτιμήσει να μείνει ο Τσιρίλο.

Πηγή: olapaok.gr 

Από Κώστας Πετρωτός

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ