Login
Photobucket

photobucket

0 Για το ιδανικό... ποδαρικό

Από: Admin Team

Να μπει με το δεξί στα πλέι οφ θα επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (2/5, 20.00, NOVA) στην Τούμπα με αντίπαλο την άεκ

paok-aek

Να πετύχει την τέταρτη αλλά ίσως πιο σημαντική νίκη την φετινή σεζόν επί της ΑΕΚ θα επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (2/5, 20.00, NOVA) στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Την τρέχουσα περίοδο προηγήθηκαν τρία παιχνίδια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο), στα οποία επικράτησε ο "Δικέφαλος" του Βορρά. Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους απέναντι στην "Ενωση" με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός ξεκινάει στην διοργάνωση με αβαντάζ τεσσάρων πόντων και δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για απώλειες βαθμών.

Κρίνονται δύο θέσεις

Οσον αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι ανοιχτές δύο θέσεις, αυτές του επιτελικού μέσου και του αριστερού χαφ εξτρέμ. Αρχικά να αναφέρουμε πως επτά παίκτες θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα. Το δίδυμο των Μαλεζά-Τσιρίλο ως στόπερ και ο Έτο ως δεξί μπακ στην άμυνα, οι Γκαρσία-Λάζαρ στα χαφ και οι Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Αθανασιάδης (κορυφή) στην επίθεση. Ακόμη, ο Χαλκιάς κάτω από την εστία και ο Σταφυλίδης ως αριστερός μπακ μοιάζουν βέβαιοι.

Για τις δύο θέσεις που προαναφέραμε ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε για τα αριστερά της επίθεσης και Λίνο και Νιμανί, με πιθανότερο το συνδυασμό των Σταφυλίδη μπακ και Λίνο χαφ εξτρέμ. Όσο για το μεγαλύτερο δίλημμα του Μπόλονι, αυτό έχει να κάνει με το αν παίξει ο Φωτάκης ή ο Ίβιτς σε ρόλο επιτελικού. Ο Καλαματιανός μέσος, πάντως, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Χαλκιά, Λίνο, Τσιρίλο, Έτο, Πάμπλο Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ.

Μπουγαϊδης και Σιαλμάς στην ενδεκάδα

Οι τελευταίες δοκιμές του Νίκου Κωστένογλου δείχνουν ότι θα παρατάξει την άεκ στην Τούμπα με τον Μπουγαΐδη στην άμυνα στην θέση του Μανωλά και τον Σιαλμά αντί του Κλωναρίδη στα άκρα της επίθεσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γεωργέας δεξί μπακ, ο Καράμπελας αριστερό, Μπουγαΐδης και Κοντοές στα στόπερ, οι Μάκος και Βάργκας κεντρικά χαφ, ο Καφές λίγο πιο μπροστά, ο Σιαλμάς και ο Λεονάρντο στα άκρα της επίθεσης και ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή.

Η αποστολή της άεκ αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Καφέ, Κοντοέ, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμά, Τσίτα, Ρίκκα, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Λαγό, Βάργκας, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου, Φούντας.

Ο διαιτητής

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα είναι διαιτητής του αγώνα της Τετάρτης (2/5, 20.00) στην Τούμπα. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Γούκος του συνδέσμου Ηπείρου και ο Χρήστος Σωτηρόπουλος του συνδέσμου Αχαϊας, τέταρτος διαιτητής ο Δημήτριος Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών και παρατηρητής ο Γεώργιος Αμυγδαλής του συνδέσμου Σερρών.

Ο Κάκος φέτος έπαιξε ένα ματς του "Δικεφάλου", στις 25/9/11 το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (3-0) για την 4η αγωνιστική της Super League, ενώ πέρσι σφύριξε στις 13/11/10 το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (2-1) και στις 22/5/11 το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (1-0) για τα πλέι οφ.

Η προϊστορία

Συνολικά ο ΠΑΟΚ στην μεγάλη κατηγορία ως γηπεδούχος με αντίπαλο την άεκ μετράει 23 νίκες, 22 ισοπαλίες και 11 ήττες. Στα τρία ματς των πλέι οφ μεταξύ των δύο "μονομάχων" ο "Δικέφαλος" του Βορρά έχει φτάσει σε δύο επιτυχίες και η άεκ σε μία.

Πηγή: olapaok.gr

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ