Login
Photobucket

photobucket

0 Θερμή υποδοχή στην Κύπρο

Από:olapaok.gr

ipodoxi paok kypros

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε η πτήση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρνακα. Μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι "ασπρόμαυροι" στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", η υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι περίπου 30 οπαδοί τους που βρέθηκαν στη Λάρνακα ήταν... το καλύτερο φάρμακο.

Τα μέλη του Παγκύπριου Σύνδεσμου Φίλων ΠΑΟΚ που βρέθηκαν εκεί έδωσαν μία ανθοδέσμη στον Ζήση Βρύζα που συνοδεύει την αποστολή. Οι παίκτες του "Δικέφαλου" δεν έμειναν πολύ ώρα στον χώρο του αεροδρομίου, αφού ανέβηκαν κατευθείαν στο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσουν.

"Είδωλο" ο Γκαρσία

Συνθήματα, φωτογραφίες και πολλή λαχτάρα για τον ΠΑΟΚ ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν το σκηνικό της άφιξης της αποστολής του "Δικέφαλου" στην Κύπρο. Τη μερίδα του λέοντος πήρε και πάλι ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού ουκ ολίγες φορές οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν συνθήματα για εκείνον.

Αξίζει να αναφέρουμε, όπως είχαμε κάνει και νωρίτερα, πως τίποτα δεν αλλάζει αναφορικά με το πρόγραμμα των φιλικών του "Δικέφαλου" στην Κύπρο. Μάλιστα, οι φροντιστές του ΠΑΟΚ πήγαν κατευθείαν στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ