Login
Photobucket

photobucket

0 Ανόρθωση- ΠΑΟΚ 1-0

PAOK 11 
Δεν ήταν και το ιδανικότερο για την εξαγωγή συμπερασμάτων το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ανόρθωση. Λίγο οι απουσίες λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων, λίγο η υπερβολική ζέστη που επικρατούσε και λίγο οι άδειες εξέδρες στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" δημιούργησαν συνθήκες αγγαρείας για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Παρόλα αυτά, όμως, κάποιες αδυναμίες των φιλοξενουμένων στην άμυνα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Η φάση του 39ου λεπτού από την οποία προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά του ξεχασμένου στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, Τζανίσιο, πιστοποιεί αυτό που ο Μπόλονι έχει διαγνώσει από την αρχή της προετοιμασίας και ευτυχώς δεν φάνηκε στα ματς με την Βαλερένγκα: Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στην αεράμυνα και ειδικά στη συνεννόηση των κεντρικών αμυντικών του. Κόντρα στην Καρπάτι, βέβαια, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τον Κοντρέρας και τον Τσιρίλο, ωστόσο δεν μπορεί να αγνοήσει την επανεμφάνιση της γνωστής αδυναμίας της ομάδας.Υπήρχαν, βέβαια και θετικά, όπως η, κατά διαστήματα, συνεργασία των Βιεϊρίνια (ανταποκρίνεται άψογα στον ρόλο του ελεύθερου επιθετικού), Αθανασιάδη και Γεωργιάδη και φυσικά η θέρμη με την οποία οι ΠΑΟΚτσήδες της Κύπρου αγκάλιασαν την ομάδα..

Από:olapaok.gr

Προς τους προπονητές της κερκίδας:ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ..ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ????????ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ????????

ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ…ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ..!!!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ BLACKBOY..!!!

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ