Login
Photobucket

photobucket

0 Ξεκινούν πληρωμές και μεταγραφές

Από sentragoal.gr

148794_1712957267731_1352138363_31853981_3065101_n

Τα 500.000 ευρώ που μπήκαν χθες στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι από σήμερα το πρωί διαθέσιμα, ώστε να δοθούν για διευθέτηση σημαντικών εκκρεμοτήτων της ομάδας. Το μεγαλύτερο μέρος θα δοθεί για τις οφειλές που υπάρχουν προς τους ποδοσφαιριστές και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ικανοποίηση στους παίκτες, που περιμένουν πολύ καιρό και αρχίζουν να βλέπουν... φως.

Ακόμη κι αυτά τα χρήματα όμως δεν φτάνουν για να γίνουν μεγάλα ανοίγματα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι εφόσον ξεκίνησε η ροή χρημάτων, θα αρχίσουν και οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Επιθετικός και μεσοεπιθετικός

Ο Λάσλο Μπόλονι, άλλωστε, είχε ζητήσει από τους επενδυτές να δράσουν γρήγορα για να έρθουν και παίκτες. Αυτό που είπε ο Ρουμάνος την περασμένη Τετάρτη αρχίζει και υλοποιείται και απομένει να φανεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κινηθεί μεταγραφικά. Η απόκτηση ενός επιθετικού είναι άμεση προτεραιότητα, η περίπτωση του Χοακίν Μπογκοσιάν συνεχίζει να απασχολεί, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κινηθεί αλλού ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, υπάρχει περίπτωση μεσοεπιθετικού που έχει αξιολογηθεί από τον Μπόλονι και το γεγονός ότι μπορεί να έρθει και να προσφέρει άμεσα μπορεί να αλλάξει τα σχέδια και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί. Το σημαντικό είναι ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί και στην (οικονομική) κατάσταση που είναι σήμερα.

Τρεζεγκέ... αεροδρομίου

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι και χθες, για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα, συνδυάστηκε η έλευση των νέων επενδυτών με την επιθυμία τους για μια μεταγραφή... αεροδρομίου. Ακούστηκε μάλιστα και το όνομα του Νταβίντ Τρεζεγκέ, που είναι ελεύθερος, αλλά κοστίζει ακριβά. Και στον ΠΑΟΚ μπορεί να μπήκαν χθες τα πρώτα χρήματα, αλλά οι υποχρεώσεις είναι ακόμη πολλές και σημαντικές και κανείς εκ των Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα δεν είναι υπέρμαχος μιας τέτοιας φιλοσοφίας.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που και χθες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αγγλία για την επιθυμία της Μπλάκμπερν να αποκτήσει τον Βιεϊρίνια και ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να λύσει με ευχέρεια τα συμβόλαια των παικτών που δεν είναι στα πλάνα του Μπόλονι.

Τι θα κάνει ο πρόεδρος;

Η πρόθεση και επιθυμία των νέων επενδυτών είναι να υπάρξει συνέχεια στην υπάρχουσα διοικητική κατάσταση του ΠΑΟΚ, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα σε ρόλους αντιπροέδρων. Και οι δύο φέρεται να έχουν αποδεχτεί αυτή την εξέλιξη, αλλά ειδικά για την περίπτωση του Ζαγοράκη δεν είναι καθόλου σίγουρο τι ακριβώς πρόκειται να κάνει.

Δεν είναι σίγουρο εάν θα δεχτεί να παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο και σε αυτήν τη θέση και, αν τελικά το πράξει, για πόσο καιρό θα συνεχίσει να είναι στην ΠΑΕ. Αυτό το κλίμα της αμφιβολίας βγαίνει σιγά σιγά από τους ανθρώπους που είναι κοντά στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, μαζί και με μία σημαντική επισήμανση που αφορά την πρόθεση που από την πρώτη στιγμή είχε όταν ανέλαβε τηνθέση του προέδρου: την εξεύρεση δηλαδή ενός επενδυτή για τον ΠΑΟΚ.

Κι από τη στιγμή που βρέθηκε ο επενδυτής, λένε, δεν θα υπάρχει και ουσιαστικός λόγος παραμονής του στην ομάδα. Αυτό, ωστόσο, είναι το επόμενο στάδιο. Θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν οι επενδυτές το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ