Login
Photobucket

photobucket

0 "Ομάδα με τα χρήματα από τα διαρκείας"

Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησαν για την προσπάθεια εξυγίανσης που γίνεται στον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Ανακοινώθηκε μεγάλη χορηγία

bane galatsopoulos

Τον οικονομικό απολογισμό της πρώτης της θητείας έκανε η Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα, έδωσε το στίγμα για την επόμενη σεζόν και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε διοικητικό-οικονομικό, αλλά και στο αγωνιστικό επίπεδο.

Σύμμαχος πάντα στην προσπάθεια της ομάδας είναι ο κόσμος και στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τονίστηκε ότι… «στόχος μας είναι όλα τα χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας να πάνε για το μπάτζετ της ομάδας», ενώ νέοι σύμμαχοι θα είναι και οι δύο εταιρίες του ομίλου Κοντομηνά (Prime Insurance και Village Cinemas) που θα είναι βασικοί χορηγοί της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την σεζόν 2012-2013.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με την αρχική τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, που μεταξύ άλλων τόνισε: «Πριν από ένα χρόνο περίπου που αναλάβαμε την διοίκηση της ΚΑΕ είχαμε βάλει ένα στόχο το πως θα προχωρήσουμε. Η αλήθεια είναι πάντα σκληρή. Εμείς σα διοίκηση ακολουθήσαμε το δρόμο της πραγματικότητας με αρκετό προσωπικό κόστος, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ο σωστός δρόμος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έχουν την υπομονή και μας ακολουθούν και να ζητήσουμε μια συγγνώμη από όσους τυχόν αδικήσαμε σε αυτό το διάστημα. Γνωρίζουμε καλά ότι παράλληλα με την εξυγίανση ο κόσμος δε δέχεται η ομάδα να μην πρωταγωνιστεί αγωνιστικά. Ούτε εμείς το δεχόμαστε. Και αυτός είναι ο στόχος μας. Εφόσον βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο κάποια στιγμή, η ομάδα θα φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι ένας δρόμος δύσκολος. Από πλευράς μας είμαστε ευχαριστημένοι που υπάρχει κατανόηση, τόσο από το αγωνιστικό τμήμα όσο και τους υπαλλήλους της ΚΑΕ που επίσης δουλεύουν προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης. Για να δούμε και πάλι τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί, είναι κάτι που καμία διοίκηση πρωτοδικείου δεν μπορεί να πετύχει από μόνη της. Πιστεύουμε έχουμε καταφέρει να περάσουμε την άποψη ότι πρώτα χρειάζεται η οικονομική εξυγίανση και μετά η αγωνιστική ανάκαμψη».

Ακολουθεί βίντεο με την τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς…

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, στην αρχική του τοποθέτηση και μεταξύ άλλων, τόνισε: «Τα έσοδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από 1/7/2011 έως το 30/6/2012 είναι 1.200.373 € και προήλθαν από τα εισιτήρια των αγώνων, τα εισιτήρια διαρκείας, από την χορηγία του ΟΠΑΠ, το τηλεοπτικό συμβόλαιο και από τις χορηγίες και τις εταιρίες που μπήκαν στο γνωστό πρόγραμμα των «300». Αν δεν είχαμε παλιές οφειλές, θα καλύπτονταν όλα τα έξοδα της εταιρείας από αυτά τα έσοδα που ανέφερα. Πληρώσαμε 617.413€ για τη δική μας χρήση και 518.000€ που αφορούν σε παλιές οφειλές… Αυτό που θέλουμε σα διοίκηση είναι να συνεχίσουμε την εξυγίανση γιατί είναι ο μόνος δρόμος με αχτίδα φωτός και φυσικά έχοντας πετύχει την ανανέωση συνεργασίας με το προπονητικό τιμ, είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε βάθος πενταετίας. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα. Το απαραίτητο συστατικό είναι η βοήθεια του κόσμου, να βρίσκεται δίπλα σε αυτή την προσπάθεια γιατί βάλαμε τις βάσεις».

Ολη η τοποθέτηση του κ. Γαλατσόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί…

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ