Login
Photobucket

photobucket

0 Π.Α.Ο.Κ. – Τσβόλε 4-1

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-1 τη Τσβόλε, έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πέτυχε πολύ όμορφα γκολ και έδειξε ότι σε κάθε φιλικό παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος. Ρομπέρ, Γιάννου, Λίνο και Αθανασιάδης οι σκόρερ.

paok_tsvole_mesa

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

87
΄ Σέντρα του Κωνσταντινίδη και πάλι, ο Μπανγκουρά προσπαθεί να κάνει το δύσκολο, προσπαθεί να σκοράρει με το κεφάλι, αλλά η μπάλα απομακρύνεται...
82΄ Πολύ καλή σέντρα του Κωνσταντινίδη, ο Μπανγκουρά δεν πρόλαβε να μπει στη φάση.
79΄ Φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Σαϊμάκ, ο Γιακουμής βρίσκει λίγο τη μπάλα, που "γλύφει" το δοκάρι.
72΄ Καλή ατομική ενέργεια του Μπαρνς, κάνει την τελική πάσα στον Μπανγκουρά, λίγο πιο δυνατή από όσο έπρεπε, φεύγει η μπάλα.
68΄ Γιακουμής στη θέση του Κρέσιτς, Παπάζογλου στη θέση του Ρομπέρ και Τσανδάρης στη θέση του Λάζαρ.
67΄ 4-1 για τη Τσβόλε. Αδράνεια για την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Ικιλίλου μπήκε στην περιοχή και μείωσε για τους Ολλανδούς.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ όπως έχει διαμορφωθεί: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Στάμου, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ, Παναγιωτούδης, Μπαρνς, Ρομπέρ, Πέλκας, Μπανγκουρά.
59΄ Κωνσταντινίδης, Αποστολόπουλος, Μπανγκουρά, Παναγιωτούδης, Πέλκας μπήκαν, Λίνο, Ετο, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γιάννου βγήκαν.
55΄ Καλή ευκαιρία για τη Τσβόλε που ξεκίνησε από εύκολο λάθος του Λάζαρ. Ο Τσίσεκ σούταρε από πλεονεκτική θέση, ο Κρέσιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
48΄ 4-0 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Η φάση ξεκινάει με μαγική ντρίμπλα του Λίνο, δίνει στον Λάζαρ, αυτός ξανά στον Βραζιλιάνο, που σεντράρει και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά στην κίνηση, σκόραρε.
46΄ Στάμου, Ιντζίδης και Μπαρνς μπαίνουν στη θέση των Κουμάλο, Κατσικά και Κάτσε, αντίστοιχα.
Το σκορ του ημιχρόνου τα λέει όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος, δεν έχει αφήσει τον αντίπαλο του να... "ανασάνει" και με ιδανικά τελειώματα, από Ρομπέρ, Γιάννου και Λίνο, προηγείται με 3-0. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κοντά τις γραμμές του, πιέζει ψηλά και αναγκάζει τους Ολλανδούς απλά να διώχνουν τη μπάλα και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ
3-0! Ο Λίνο εκτελεί εξαιρετικά ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, περνάει πάνω από το τείχος και πετυχαίνει το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ.
42΄ Δυνατό σουτ Μπρέρσε, ο Κρέσιτς μπλοκάρει σταθερά στη γωνιά του.
36΄ Ακόμα μία καλή επίθεση για τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννου προσπαθεί να κρεμάσει τον Ντερ Βίλεν, η μπάλα άουτ.
35΄ 2-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Εξαιρετική συνεργασία από δεξιά, ο Eτο βρίσκει τον Γιάννου και αυτός πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.
26΄ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Ρομπέρ κερδίζει την κόντρα, περνάει τον αμυντικό της Τσβόλε, σουτάρει με το αριστερό και ανοίγει το σκορ.
23΄ Κίτρινη κάρτα για προβολή στον Λάζαρ, που έχει νεύρα από το ξεκίνημα.
22΄ Συνεργασία Αθανασιάδη-Λίνο, ο Βραζιλιάνος κάνει μία σέντρα-σουτ, η μπαλα στο δοκάρι...
20΄ Σέντρα του Ρομπέρ από αριστερά, ο Κουμάλο που είχε μείνει μπροστά, κάνει την προβολή, η μπάλα άουτ.
18΄ Μακρινό σουτ του Κάτσε με το αριστερό, η μπάλα λίγο άουτ.
17΄ Ο ΠΑΟΚ έχει κοντά τις γραμμές του, δεν αφήνει τη Τσβόλε να τον απειλήσει και σε δύο περιπτώσεις, με Λίνο και Αθανασιάδη θα μπορούσε ήδη να έχει ανοίξει το σκορ.
15΄ Λάζαρ και Γεωργιάδης παίζουν το ένα-δύο, ο Ντερ Βίλεν βγαίνει και μπλοκάρει λίγο πριν "τσιμπήσει" τη μπάλα, ο Ρουμάνος του ΠΑΟΚ.
13΄ Λάθος των αμυντικών της Τσβόλε, ο Αθανασιάδης πλασάρει από εξαιρετική θέση, η μπάλα μόλις άουτ...
Φάουλ μισό μέτρο έξω από την περιοχή, που κερδίζει ο Αθανασιάδης. Ο Λίνο εκτελεί, ο Ντερ Βίλεν πέφτει στη γωνιά του και αποκρούει.
Πρώτη φάση για τη Τσβόλε από... πλάγιο, ο Μπένσον γύρισε με το κεφάλι, ο Κρέσιτς απέκρουσε.
2΄ Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, ο Αθανασιάδης μπήκε από αριστερά, γύρισε, ο Γιάννου προσπάθησε με τακουνάκι, απομάκρυναν οι Ολλανδοί.
Πρώτη επίθεση για τον ΠΑΟΚ, με συνεργασία Λίνο-Ρομπέρ, ο Γάλλος σέντραρε, η μπάλα πέρασε...

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (Γιακουμής 68΄), Κατσικάς (Στάμου 46΄), Κουμάλο (Ιντζίδης 46΄),Ετο (Αποστολόπουλος 59΄), Λίνο (Κωνσταντινίδης 59΄), Κάτσε (Μπαρνς 46΄), Λάζαρ (Τσανδάρης 68΄), Ρομπέρ (Παπάζογλου 68΄, Γεωργιάδης (Παναγιωτούδης 59΄), Γιάννου (Πέλκας 59΄), Αθανασιάδης (Μπανγκουρά 59΄).

Τσβόλε: Τερ Βίλεν, Φαν Πόλεν, Φαν Χίντουμ, Μπρέρσε, Ααφχες, Φαν ντεν Μπεργκ, Γκροτ, Πλουίμ, Ρένιερς, Ασεντεχ, Μπένσον

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ