Login
Photobucket

photobucket

0 Στον ΠΑΟΚ ο Μπανγκουρά

Ο Σάμπι Μπανγκουρά βρίσκεται στην Ολλανδία και στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ. Γιώργος Γεωργιάδης και Κώστας Ιωσηφίδης υποδέχθηκαν τον έμπειρο επιθετικό…

19831_front

RapidGreece.com - Αγόρασε RapidShare λογαριασμό με ελληνική υποστήριξη! Πατήστε εδώ

Ο Μπανγκουρά λοιπόν ξεκινάει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Ήδη πήρε τα ρούχα του Δικεφάλου και το απόγευμα θα βρεθεί στο γήπεδο όπου και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Μπανγκουρά είναι δεδομένη σε προφορικό επίπεδο, από εκεί και πέρα βέβαια οι άνθρωποι της ομάδας θα εκμεταλλευτούν την παρουσία του εδώ για να τον τσεκάρουν και να μιλήσουν αρκετά μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι αργότερα και αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει και το συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον παίκτη από την Γουινέα (που έχει Βελγικό διαβατήριο) ήρθαν και δύο φίλοι του, ο ένας από τους οποίους έχει παίξει ποδόσφαιρο στον Εθνικό Αστέρα.

Θυμίζουμε κάποια στοιχεία από το βιογραφικό του: Λόκερεν 2000-2003 (41 γκολ). Σταντάρ Λιέγης 2003-2006 (21 γκολ). Στόουκ Σίτυ 2005-2006 7 γκολ. Το 2007-2008 έπαιξε δανεικός στην Μποαβίστα και στην Κάντιθ χωρίς πολλές συμμετοχές. Από το 2008 μέχρι και πέρυσι στον Πανσερραϊκό είχε 17 γκολ. 

ΠΗΓΗ

RapidGreece.com - Κατέβασε όσες ταινίες θες μόνο με 3 Ευρώ άμεσα και γρήγορα! Πατήστε εδώ
facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ