Login
Photobucket

photobucket

0 Στο Περιστέρι για Φωτάκη Καϊσέρι και Κούμπαν


Υπό το βλέμμα εκπροσώπων της τουρκικής Καϊσέρισπορ και της ρωσικής Κούμπαν Κράσνονταρ αγωνίστηκε χθες (7/5) ο Γιώργος Φωτάκης στο Περιστέρι


fotakis

Τις προσπάθειες του Γιώργου Φωτάκη στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι παρακολούθησαν από τις κερκίδες του γηπέδου άνθρωποι της τουρκικής Καϊσέρισπορ και της ρωσικής Κούμπαν Κράσνονταρ. Συγκεκριμένα ο Μεσσήνιος μέσος πέρασε από το μικροσκόπιο του προπονητή του τουρκικού συλλόγου, γνωστού από την καριέρα του ως ποδοσφαιριστή, Σότα Αρβελάτζε, που συνοδευόταν από μάνατζερ, αλλά και σκάουτερ του ρωσικού συλλόγου.

Οι δύο σύλλογοι παρακολουθούν στενά την παρουσία του Φωτάκη τους τελευταίους μήνες, δεν κρύβουν το ενδιαφέρον τους και μάλιστα περιμένουν πως και πως την παρουσία του με την Εθνική Ελλάδας στα τελικά του EURO 2012. Είναι πολύ πιθανό να τον παρακολουθήσουν ξανά αγωνιζόμενο σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέχρι την λήξη των πλέι οφ, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ενδιαφέρονται και για άλλον ποδοσφαιριστή του "Δικεφάλου".

Το συμβόλαιο του Φωτάκη με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2013 και αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγους μήνες είχε γίνει μία πρώτη κουβέντα για ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγή: olapaok.gr

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ