Login
Photobucket

photobucket

0 Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για την πρόταση Ιβάν

Από:Admin team

Καθοριστικής σημασίας δ.σ. στον ΑΣ ΠΑΟΚ, στη διάρκεια του οποίου αναμένεται να καθοριστεί και η ημερομηνία εκλογών

1955 savvidi

Ο Ιβάν Σαββίδης, έχοντας ως μπούσουλα τη συμφωνία που είχε πετύχει η διοίκηση Κατσαρή με αυτή του Θόδωρου Ζαγοράκη, έχει προτείνει να καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά και προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία διενέργειας εκλογών στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, θα συνεδριάσει το δ.σ. του συλλόγου στις 19.30 στο Παλατάκι. Το περιβάλλον Σαββίδη τηρεί σιγή ιχθύος (σ..σ.απευθυνθήκαμε στον Έλληνα νομικό εκπρόσωπο της πλευράς Σαββίδη, Γιώργο Γκουροβανίδη που δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο), περιμένοντας την αντίδραση του Ερασιτέχνη. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι συναρτά τα επόμενα βήματα της επένυδσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το αν υπάρχει συμφωνία και με τον Ερασιτέχνη. Αν προκύψει συμφωνία, τότε είναι πολύ πιθανό άμεσα να προκύψει η εκταμίευση του δανείου των 2 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί η πλευρά Σαββίδη στον Ζήση Βρύζα. Αν όχι θα πρεπει να περιμένουμε τις αντιδράσεις του ομογενή επιχειρηματία.

Πηγή: olapaok.gr

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ