Login
Photobucket

photobucket

0 Τέλος ο Μπόλονι από τον Π.Α.Ο.Κ.

Από:Ασπρόμαυρη Μαγεία

BOLONI XERIA STAYRWMENA

Δεν θα γίνει ραντεβού Μπόλονι-ΠΑΟΚ αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκρινε ότι δεν υπήρχε σημείο επαφής με το οικονομικό στον Ρουμάνο παρά την μείωση που δεχόταν

Του κάνανε μια συγκεκριμένη πρόταση μόνο και μόνο για να πει όχι και να φανεί προς τα έξω ό,τι η διοίκηση μας τον ήθελε αλλά αυτός δεν δέχθηκε την πρόταση..Απαράδεκτη στρατηγική,το μόνο που κατάφεραν ήταν να δεχτεί την πρόταση και στην ουσία τότε να τον πουν ό,τι τελικά δεν τον θέλουν.

Ο Λάσλο Μπόλονι μπορεί πριν λίγη ώρα να είχε στείλει μήνυμα μέσω των εκπροσώπων του στην πλευρά του ΠΑΟΚ πως δέχεται μείωση συμβολαίου, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει σε συμφωνία με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ για συνέχιση της συνεργασίας τους και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Κάνανε μια συγκεκριμένη πρόταση για τα μάτια του κόσμου τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο..Δεν τον ήθελαν και δεν είχαν και το θάρρος να του το πούνε.

Ο ΠΑΟΚ διεμήνυσε μέσω των εκπροσώπων του ότι δεν βγαίνουν τα οικονομικά, δεν ήθελε να μπει καν σε διαπραγμάτευση για περαιτέρω μείωση και ως εκ τούτου δεν είχε κανένα νόημα να γίνει ραντεβού βάζοντας τέλος στην σχέση με τον Μπόλονι.

Δεν βγαίνουν τα οικονομικά μάλιστα.Δηλαδή τώρα πληρώνοντας 200.000 αποζημίωση + το συμβόλαιο του καινούργιου προπονητή όποιος και αν είναι αυτός έτσι βγαίνουν τα οικονομικά της ομάδας.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του "Δικεφάλου" με την πλευρά Μπόλονι και αυτό που μένει να φανεί είναι  αν θα χρειαστεί να καταβληθούν εκτός από τα δεδουλευμένα και τα 200.000 ευρώ που προβλέπονται από την ρήτρα.

Δεν νομίζω να μας τα χαρίσει μακάρι να κάνουμε λάθος..

Πρώτος στην λίστα ο Δώνης

Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο διάδοχος του Ρουμάνου τεχνικού θα είναι ο Δώνης, με τον οποίο υπάρχουν εδώ και μέρες προχωρημένες συζητήσεις και μάλιστα είχε γίνει και ραντεβού με τον Παντελή Κωνσταντινίδη στο οποίο του είχε κατατεθεί και συγκεκριμένη προσφορά εφόσον λυνόταν η συνεργασία με τον Μπόλονι.

Αν όντως υπάρχουν εδώ και μέρες προχωρημένες συζητήσεις με τον Κύριο Δώνη μήπως κάποιος δεν είχε τα απαραίτητα προσόντα για να πει στα ίσια στον Κύριο Μπόλονι ό,τι δεν τον θέλουνε στην ομάδα;

 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΠΤΑ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ;ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΑΣ;

laugh_ha_ha-640x613

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ