Login
Photobucket

photobucket

0 ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο Martynas Andriuskevicius

Από: Admin Team

MARTYNAS

Η Ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Λιθουανό καλαθοσφαιριστή Martynas Andriuskevicius μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Ο Andriuskevicius που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (1/9) στις 16.45 μέσω Αθηνών.

Ο Martynas Andriuskevicius γεννήθηκε στο Kaunas της Λιθουανίας στις 12 Μαρτίου του 1986, έχει ύψος 2μ.18, αγωνίζεται ως 32 σέντερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της Zalgiris Kaunas, έκανε ατομικές προπονήσεις βελτίωσης με τον Arvydas Sabonis και θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, όταν στο Eurobasket κάτω των 18 (το 2004), αναδείχθηκε πρώτος σε ριμπάουντ (13,4 ανά αγώνα) και κοψίματα (3,9 ανά αγώνα). Αγωνίστηκε στην Euroleague με την Zalgiris Kaunas σε ηλικία 18 ετών και το 2005 επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ στο νούμερο 44 από τους Orlando Magic. Μέσω ανταλλαγής βρέθηκε στους Cleveland Cavaliers, στη συνέχεια έπαιξε στο NBDL με τους Dakota Wizards, μετά βρέθηκε στο ρόστερ των Chicago Bulls υπό τις οδηγίες του Scott Skiles, για να επιστρέψει στην Ευρώπη το 2007 για την Ισπανική Alicante στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και την περσινή (2010-11) σεζόν. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας, με την οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ που έγινε το 2010 στην Τουρκία.

Διακρίσεις…

Πρωταθλητής Λιθουανίας με την Zalgiris Kaunas το 2005.

Πρωταθλητής στη Λίγκα της Βαλτικής με την Zalgiris Kaunas το 2005.

Πρωταθλητής στο NBDL με τους Dakota Wizards το 2006.

Χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Λιθουανίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ που έγινε το 2010 στην Τουρκία

 

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ