Login
Photobucket

photobucket

0 Πήρε Σταφυλίδη για του... χρόνου η Λεβερκούζεν

Τον Κώστα Σταφυλίδη για... του χρόνου απέκτησε η Μπάγερ Λεβερκούζεν καλύπτοντας τη ρήτρα του 1,5 εκ. ευρώ. Ο 18χρονος αμυντικός, θα παραμείνει εφέτος στον ΠΑΟΚ και θα "μετακομίσει" στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2013. Ποιο ακριβώς είναι το deal που έκλεισε ο Δικέφαλος του Βορρά.

stafyllidhsbayer

Στην πώληση του Κώστα Σταφυλίδη στη Μπάγερ Λεβερκούζεν προχώρησε την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ. Οι "ασπιρίνες" κατέθεσαν πρόταση για τον 18χρονο αμυντικό και ο Δικέφαλος του Βορρά την αποδέχθηκε, αφού ήταν αρκετά συμφέρουσα.

Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα θα καλύψει το ποσό της ρήτρας (1,5 εκ. ευρώ), ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει εφέτος στον Δικέφαλο και θα "μετακομίσει" στη Μπάγερ το καλοκαίρι του 2013. Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα έχει 10% ποσοστό μεταπώλησης του Σταφυλίδη.

Για τη συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, ενημερώθηκε πλήρως και ο Ιβάν Σαββίδης.

Οσον αφορά στον Σταφυλίδη, θα βρεθεί στη Γερμανία για να συζητήσει με τη Λεβερκούζεν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί ξανά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ