Login
Photobucket

photobucket

0 Καταθέτει πρόταση σε Δέδα

Στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν το επόμενο διάστημα να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον έμπειρο φόργουορντ, κάτι που ήδη έχει κάνει το Ρέθυμνο που είναι μεταξύ άλλων συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον ίδιο.

PAOKDED

Ο ΠΑΟΚ, όπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα, έχει γνωστοποιήσει στην πλευρά του Γιώργου Δέδα πως απασχολεί για την επόμενη σεζόν και πλέον... έρχεται πρόταση για τον έμπειρο φόργουορντ. Για την ώρα έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ της πλευράς της ομάδας και του παίκτη δίχως όμως να υπάρξει κάτι το... χειροπιαστό όσον αφορά το οικονομικό και την δεδομένη χρονική στιγμή ο καλαθοσφαιριστής δεν έχει κάποια προσφορά από τον "Δικέφαλο".

Στους "ασπρόμαυρους" πάντως έχουν αποφασίσει -εκτός απροόπτου- την επόμενη εβδομάδα να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον Δέδα, κάτι μάλιστα που ήδη έχει κάνει το Ρέθυμνο που θέλει να τον διατητήσει στις τάξεις του. Ακόμη για τον ίδιο υπάρχει ενδιαφέρον και από ακόμη δύο ομάδες.

Η πρόθεση για συνεργασία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Δέδα είναι δεδομένη, αμφότερες οι δύο πλευρές είναι διατεθειμένες να δώσουν τα χέρια, ωστόσο ο ενδεχόμενος... γάμος εξαρτάται από τα χρήματα που θα προτείνει ο "Δικέφαλος" στον παίκτη, αλλά και από το αν δεν υπάρξει... καθυστέρηση όσον αφορά την πρόταση στον καλαθοσφαιριστή που ήδη τον φλερτάρουν άλλοι σύλογοι. Από εκεί και πέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί στην Ρόδο, στην οποία την Κυριακή (8/7) θα γίνει φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, ενώ την Δευτέρα (9/7) αναμένεται να γίνει συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ