Login
Photobucket

photobucket

0 Πάμε Στοίχημα – Live scores - Προγνωστικά

Από:BOO4KER


Πρόγραμμα κουπονιού

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ…ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ..Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ..!!!

Μπορεί ο καθένας να αφήνει τα προγνωστικά του στην φόρμα σχολίων και τα προγνωστικά σας θα βρίσκονται πάντα στην κορυφή της σελίδας..

21:45 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΤΕΛΙΚΟΣ EURO2012 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ (Χ)

Όσοι λοιπον θέλουν να ποντάρουν στον αποψινό τελικό δεν μπορούμε να δώσουμε άλλα προγνωστικά εκτός από το Χ.Όλα είναι πιθανά,τελικός είναι δεν είναι για πολλά χρήματα τέτοιοι αγώνες πάμε χαλαρά στο Χ και ας ελπίσουμε ό,τι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ωραίο τελικό και ας νικήσει ο καλύτερος..

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

Στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, ο τελικός του EURO2012 Στις 10/6 για τον όμιλο: Ισπανία – Ιταλία 1-1. Η Ισπανία έπαιξε ποδόσφαιρο αναμονής στον ημιτελικό με την Πορτογαλία, δεν βρήκε τις λύσεις και μοιραία το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι «φούριας ρόχας» είχαν τον έλεγχο, αλλά χρειάστηκαν τα πέναλτι για να προκριθούν. Τρίτος σερί τελικός κορυφαίας διοργάνωσης για την ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε, η οποία είναι το θεωρητικό φαβορί. Δεν έχει δεχθεί γκολ μετά την πρεμιέρα, σκοράρει δύσκολα πάντως.Δεν έχουν προκύψει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, με τον ντελ Μπόσκε να δέχεται όλο και περισσότερη (ίσως δικαιολογημένη) πίεση ώστε να παρατάξει μία… κανονική ομάδα, με Πέδρο, Νάβας και Τόρες στην επίθεση.

Η Ιταλία είχε την τύχη με το μέρος της στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων με τη Γερμανία, στο υπόλοιπο του αγώνα όμως κυριάρχησε, σημείωσε δύο γκολ, είχε σούπερ ευκαιρίες για υπερδιπλάσια και πανηγύρισε μία πανάξια πρόκριση στον τελικό, για πρώτη φορά μετά το 2000 (είχε χάσει από τη Γαλλία) επικρατώντας με 2-1. Η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι εντυπωσιάζει και παρά το ότι δεν συνάδει με την… καταγωγή της, παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και βγάζει ευκαιρίες εύκολα, καθοδηγούμενη από έναν σπουδαίο Αντρέα Πίρλο. Ο δεξιός μπακ Αμπάτε και ο βασικός φορ Κασάνο υποφέρουν από ενοχλήσεις, αλλά δεν αντιμετωπίζουν δεδομένα προβλήματα και αναμένεται να είναι έτοιμοι. Εξέτισε την ποινή του ο δεξιός μπακ Μάτζο.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ισπανία (Βιθέντε Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο, Σίλβα, Τσάβι, Ινιέστα, Φερνάντο Τόρες.
Ιταλία (Τσέζαρε Πραντέλι): Μπουφόν, Αμπάτε, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πίρλο, Ντε Ρόσι, Μαρκίζιο, Κασάνο, Μοντολίβο και Μπαλοτέλι.

Η προϊστορία

28/04/2004 Φιλικό

Ιταλία – Ισπανία 1-1

26/03/2008 Φιλικό

Ισπανία – Ιταλία 1-0

22/06/2008 ΤΕΠ

Ισπανία – Ιταλία 0-0 (4-2 πέν.)

10/08/2011 Φιλικό

Ιταλία – Ισπανία 2-1

10/06/2012 ΤΕΠ

Ισπανία – Ιταλία 1-1

Γράφει ιστορία η Ισπανία!

«Δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό». Τάδε έφη Βιθέντε ντελ Μπόσκε. Ο άκρως επιτυχημένος τεχνικός (50 νίκες σε 60 ματς!) της Ισπανίας εμπιστεύεται απόλυτα τους ποδοσφαιριστές του, όπως χαρακτηριστικά επανέλαβε μετά τον δύσκολο ημιτελικό με την Πορτογαλία. Τα προγνωστικά που ήθελαν τους «φούριος ρόχας» να πρωταγωνιστούν και σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν διαψεύστηκαν και οι κουρασμένοι Ισπανοί (μετρούν περισσότερα λεπτά συμμετοχής φέτος από κάθε άλλη ομάδα του τουρνουά) είναι έτοιμοι να «γράψουν» ιστορία, καθώς διεκδικούν το τρίτο σερί τρόπαιο μετά από το euro2010 και το παγκόσμιο κύπελλο του 2012, επίδοση που δεν έχει επαναληφθεί και δικαίως έχει… ξεσηκώσει την χώρα! Ο καταλανικός Τύπος έσπευσε να εγκωμιάσει τον Μαδριλένο Σέρχιο Ράμος για την ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στην Πορτογαλία, ενδεικτικό του άριστου κλίματος στην εθνική. Χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα, πέραν της δεδομένης κούρασης όπως παραδέχτηκε και ο ντελ Μπόσκε, οι Ισπανοί δείχνουν έτοιμοι για έναν ακόμα τελικό, που πιστοποιεί την κυριαρχική τους θέση στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι τα τελευταία χρόνια…

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έδειξαν… σκουριασμένοι στην πρεμιέρα όπου περιορίστηκαν στην ισοπαλία (1-1) με την Ιταλία, με τον Φάμπρεγας να απαντά στο γκολ του Ντι Νατάλε. Η ομάδα του ντε Μπόσκε ανέκαμψε άμεσα, καθώς την 2η αγωνιστική πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης, επικρατώντας άνετα της Ιρλανδίας 4-0 «πατώντας» στην κορυφή του ομίλου, με τον Φερνάντο Τόρες να σκοράρει δις. Η πρωτιά του 3ου ομίλου «σφραγίστηκε» με τη δύσκολη (1-0) νίκη της 3ης αγωνιστικής επι της αξιόμαχης Κροατίας, όπου την λύση έδωσε ο Χεσούς Νάβας στο 88ολεπτό έχοντας περάσει στον αγώνα ως αλλαγή. Στα προημιτελικά, η Ισπανία κατάφερε να ξεπεράσει τον… κακό της δαίμονα, Γαλλία επικρατώντας άνετα 2-0, με πρωταγωνιστή τον Χάβι Αλόνσο που σκόραρε δις και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την 100η συμμετοχή στην εθνική ομάδα. Στην «μάχη» της Ιβηρικής Χερσονήσου κόντρα στην Πορτογαλία στα ημιτελικά, οι «φούριας ρόχας» χρειάστηκαν τα πέναλτι για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Μετά από ένα μοιρασμένο 90λεπτο όπου αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες από τους «διαβασμένους» Πορτογάλους, βελτιώθηκε στην παράταση χωρίς όμως να βρει δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 18 επίσημα ματς (2010, Ελβετία). Στην διαδικασία των πέναλτι, ο Χάβι Αλόνσο αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση αλλά στην συνέχεια Ινιέστα, Πικέ, Ράμος και Φάμπρεγας ήταν ψύχραιμοι και η Ισπανία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε δεν συνηθίζει να πειραματίζεται και δεν έχει άλλωστε λόγο να αποχωριστεί το… αγαπημένο του 4-3-3 που έχει χρησιμοποιήσει και στα πέντε ματς της διοργάνωσης. Ο 61χρονος τεχνικός επιμένει σε ένα σταθερό «κορμό» καθώς δέκα ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει βασικοί και στα πέντε ματς με μοναδικό ερωτηματικό την θέση του επιθετικού! Στην πρεμιέρα αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης ο Φάμπρεγας, με Ιρλανδία και Κροατία ο Φερνάντο Τόρες, ενώ στα προημιτελικά επέστρεψε στο αρχικό σχήμα ο Φάμπρεγας. Ο ντελ Μπόσκε συνέχισε τον πειραματισμό και στον ημιτελικό βασικός ήταν ο Νεγρέδο που είχε αγωνιστεί λίγα λεπτά στην διοργάνωση! Ο Χεσούς Νάβας αποτελεί την… συνηθισμένη αλλαγή, καθώς ο ακραίος μεσοεπιθετικός της Σεβίλλης έχει έρθει από τον πάγκο στα τρία από τα πέντε ματς, αποτελώντας τον… τζόκερ του Ισπανού προπονητή που θα ήθελε να είχε στην διάθεση του τον Νταβίδ Βίγια που έχασε το τουρνουά λόγω τραυματισμού…

Όταν τα ρητά εφαρμόζονται

Στην Ιταλία η λαϊκή παράδοση δεσπόζει. Άλλοτε προληπτικοί και δεισιδαίμονες, αλλά πάντα με το μυαλό στο παρελθόν και τα ήθη του λαού, οι γείτονές μας βγάζουν γνωμικά για τα… πάντα και το εντυπωσιακό είναι ότι σπάνια πέφτουν έξω. Στο ποδόσφαιρο, ένα από τα πιο παλιά είναι το ακόλουθο: «Αν η Γιουβέντους είναι καλά, η Εθνική είναι καλύτερα». Ποιος δεν το πιστεύει πλέον;

Η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012 και μάλιστα δικαιότατα, έχοντας ως κορυφαίους στον ημιτελικό τον πορτιέρε Μπουφόν, τους αμυντικούς Κιελίνι, Μπονούτσι, τους εξαιρετικούς μέσους Πίρλο, Μαρκίζιο και τον φορ Μπαλοτέλι. Με εξαίρεση τον τελευταίο, οι υπόλοιποι φορούν τη φανέλα της Γηραιάς Κυρίας. Ειδικά ο Αντρέα Πίρλο, ναι, αυτός που δεν… χωρούσε στο σύστημα της Μίλαν, παίζει ποδόσφαιρο – πανδαισία, μοιράζοντας, σκοράροντας, «παγώνοντας», κόβοντας, κλέβοντας. Το μόνο κακό για τον 33χρονο μέσο είναι ότι παραδίδει μαθήματα απόλυτης ποιότητας και ανάλογου επαγγελματισμού στον βρόντο. Ουδείς άλλος στην Υφήλιο μπορεί να παίξει σε τέτοιο επίπεδο τη θέση του… ανασταλτικού δεκαριού. Πιθανότατα μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του θα την… πάρει μαζί του και θα αφήσει τους επίδοξους διαδόχους του να προσπαθούν να αποδείξουν, πιθανότατα μάταια, ότι η θέση αυτή δεν τελείωσε ταυτόχρονα με το ποδοσφαιρικό φινάλε του καθηγητή της.

Η πορεία προς τον τελικό

Όπως άρχισε το Euro, έτσι και τελειώνει, με ματς απέναντι στην Πρωταθλήτρια Κόσμου κι Ευρώπης, την Ισπανία. Η πρεμιέρα βρήκε τη «σκουάντρα ατζούρα» έτοιμη να ανταποκριθεί και με το παραπάνω, κάνοντας τα πάντα, εκτός από τα αυτονόητα (!) ή τέλος πάντων αυτά που ο ποδοσφαιρικός «κόσμος» θεωρούσε ως τότε αυτονόητα. Δεν κλείστηκαν στην άμυνα οι παίκτες της, δεν περίμεναν στωικά το λάθος του αντιπάλου, δεν «σκότωσαν» τον ρυθμό του αγώνα. Αντίθετα, επιτέθηκαν, δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες, πίεσαν, άφησαν κενά στα μετόπισθεν, προηγήθηκαν, «έφαγαν» φάσεις, ισοφαρίστηκαν άμεσα και πήραν το 1-1. Στη συνέχεια ήρθε το ματς με την Κροατία. Στο πρώτο ημίχρονο η Ιταλία έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες και παρά το ότι προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του Πίρλο, δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) κι έδειξε… άδεια, για πρώτη και πιθανότατα για τελευταία φορά στο τουρνουά. Με την Ιρλανδία το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, το 2-0 ήρθε φυσιολογικά και από τη στιγμή που Ισπανοί και Κροάτες δεν… σκηνοθέτησαν, η Ιταλία πέρασε στα προημιτελικά. Εκεί, το εμπόδιο της (αντικειμενικά ανύπαρκτης) Αγγλίας φάνταζε για κάποιον λόγο ανυπέρβλητο, σε σημείο οι Γερμανοί δημοσιογράφοι να ρωτάνε τον εκλέκτορα της «νατσιονάλμανσαφτ» πως βλέπει τον ημιτελικό με τους Αγγλους! Η απάντηση ήρθε εντός γηπέδου και ήταν εκκωφαντική, με τους Ιταλούς να χρειάζονται τα πέναλτι για να προκριθούν μεν, πιέζοντας δε για 120 λεπτά τη χειρότερη αγγλική βερσιόν της ιστορίας. Ο ημιτελικός με τη Γερμανία πέρασε στην ιστορία από το πρώτο ημίχρονο. Ο Τζίτζι Μπουφόν έκοψε την όρεξη των «πάντσερ» σε κάθε περίπτωση, ο Μάριο Μπαλοτέλι εξιλεώθηκε με δύο γκολ για τη δυστοκία των πρώτων ματς στο τουρνουά και το 2-0 του 36’ είχε βάλει σφραγίδα. Είπαμε, διαφορετική η τωρινή Ιταλία από την ομάδα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, αλλά τέτοια ματς τα… στέλνει για ύπνο διαχρονικά. Μπορεί οι παίκτες της να έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για το 3-0 και στο 92’ να δέχθηκαν το 2-1, αλλά αυτή η εξέλιξη δεν τους στέρησε τη νίκη.

Τακτική προσέγγιση

Εδώ είναι το σημείο που δεν φτάνει ούτε ολόκληρη η έκδοση της εφημερίδας για να υπάρξει η πρέπουσα ανάλυση. Το εντυπωσιακό με την ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι είναι ότι αλλάζει σχήματα με τεράστια ευκολία (3-5-2, 4-3-1-2, 4-1-3-2) δίχως όμως να προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Ακόμη και με τη Γερμανία, τα «πάντσερ» ήταν αυτά που ενέδωσαν στον ιταλικό ρυθμό και βέβαια το πλήρωσαν. Στην πρεμιέρα με την Ισπανία και στο ματς με την Κροατία, ο Πραντέλι ενέμεινε στο 3-5-2, ενώ με Ιρλανδία και Αγγλία προτίμησε το κλασικό 4-4-2. Με τη Γερμανία έδωσε έναν ακόμη πιο επιθετικό τόνο, καθώς εφήρμοσε το 4-1-3-2, με τον Πίρλο σε θέση αμυντικού χαφ πολυτελείας και την τριάδα των Μαρκίζιο, Μοντολίβο και Ντε Ρόσι να… διψάει για αίμα. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι το δίδυμο στην επίθεση, με τους Μπαλοτέλι και Κασάνο να μην καταφέρνουν να συνεργαστούν καλά, μέχρι να φτάσουμε στο πρώτο γκολ του ημιτελικού με τη Γερμανία… Το εντυπωσιακό της όλης τακτικής προσέγγισης είναι η σημασία στη λεπτομέρεια. Όταν ο Πραντέλι παίζει με 3-5-2, στα μπακ βάζει τους Τζακερίνι και Μάτζο, οι οποίοι παίζουν σε Γιουβέντους και Νάπολι αντίστοιχα, οι οποίες με τη σειρά τους παρατάσσονται με 3-5-2 και 3-4-2-1. Όταν προτιμά την τετράδα στην άμυνα, πρώτες επιλογές στα άκρα είναι οι Μπαλτσαρέτι και Αμπάτε επειδή παίζουν σε Παλέρμο και Μίλαν που παρατάσσονται με 4-5-1 και 4-4-2…

 

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ…(1Χ2)ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στην πόλη Ντόνετσκ της Ουκρανίας το ματς. Η Ισπανία δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρει απέναντι στη Γαλλία, αλλά ακόμη κι έτσι σκόραρε στο πρώτο εικοσάλεπτο, κινδύνευσε μόλις μία φορά, εξουδετέρωσε τα ατού του αντιπάλου και στο φινάλε σφράγισε τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά (2-0). Παίζει τόσο, όσο χρειάζεται η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε, η οποία ακόμη και χωρίς καθαρό φορ… τρομάζει με την ποιότητα του ρόστερ, έστω κι αν βγάζει σημάδια κορεσμού. Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που υπερασπίζεται επιτυχώς το ευρωπαϊκό τρόπαιο και η πρώτη μετά τη Γερμανία των 70s’ που παίζει τελικό σε τρεις σερί σπουδαίες διοργανώσεις. Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ν’ αντιμετωπίσει. Μένει να δούμε αν θα προτιμήσει τον Φερνάντο Τόρες στην επίθεση ή τον Φάμπρεγας.

Η Πορτογαλία ήταν εμφανώς καλύτερη της Τσεχίας, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, άξιζε μεγαλύτερο σκορ, αλλά ακόμη και το ένα γκολ του Ρονάλντο ήταν αρκετό για την πρόκριση στα ημιτελικά. Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο, η οποία παίζει ποιοτικό, γρήγορο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, ενώ βρίσκεται στα ημιτελικά για 3η φορά στις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις. Στα τελευταία δώδεκα ματς έχει υποστεί μόλις δύο ήττες από την Ισπανία (4-6-2). Ο βασικός επιθετικός Πόστιγκα αποχώρησε τραυματίας λόγω μυϊκού προβλήματος από το ματς με την Τσεχία και δεν αναμένεται να πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής. Χωρίς έτερα προβλήματα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάβι, Αλόνσο, Σίλβα, Ινιέστα και Φάμπρεγας.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίτσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Άλβες, Κοεντράο, Βελόσο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες, Νάνι, Ρονάλντο και Αλμέιντα.

Η προϊστορία

13/02/2002 Φιλικό

Ισπανία – Πορτογαλία 1-1

06/09/2003 Φιλικό

Πορτογαλία – Ισπανία 0-3

20/06/2004 ΤΕΠ

Ισπανία – Πορτογαλία 0-1

29/06/2010 ΤΠΚ

Ισπανία – Πορτογαλία 1-0

17/11/2010 Φιλικό

Πορτογαλία – Ισπανία 4-0

 

127 ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ (Χ) ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ (2)

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΩΣΕ-ΕΒΓΑΛΕ…ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ..

ENGLAND1

Μάχη μέχρις εσχάτων

ΑΓΓΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

Προημιτελικός του Euro, ο οποίος διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο. Η Αγγλία (τερμάτισε πρώτη στον τέταρτο όμιλο, μπροστά από Γαλλία, Ουκρανία και Σουηδία. Έπαιξε κακό ποδόσφαιρο απέναντι στην Ουκρανία, γλίτωσε το γκολ όμως σε αρκετές περιπτώσεις ελέω τύχης και διαιτητή, ενώ η κεφαλιά του Ρούνι στο 48’ ήταν αρκετή για να της δώσει το τρίποντο. Πρώτη, με δύο νίκες και μία ισοπαλία, τερμάτισε η ομάδα του Ρόι Χότζον, παρά το ότι δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο πολύπειρος τεχνικός παραδέχθηκε ότι δεν έχει την Ιταλία να παίζει (!), στην προπόνηση όμως έριξε βάρος και στα πέναλτι… Οι ενοχλήσεις του ακραίου μεσοεπιθετικού Ουόλκοτ αποτελούν παρελθόν, ενώ δεν έχουν παρατηρηθεί έτερα προβλήματα και αυτό είναι σημαντικό.

Η Ιταλία τερμάτισε δεύτερη στον τρίτο όμιλο, πίσω από την Ισπανία και μπροστά από Κροατία και Ιρλανδία. Χρειάστηκε χρόνο για να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων απέναντι στην Ιρλανδία, τα κατάφερε όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα και πήρε δικαίως τη νίκη. Η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι διατηρήθηκε αήττητη και πέρασε τον όμιλο πίσω από την Ισπανία, ενώ μάλλον θετικό βλέπουν εντός των αποδυτηρίων το ότι απέφυγαν τη Γαλλία στα προημιτελικά. Η Εθνική έχει αντιμετωπίσει την Αγγλία έξι φορές σε επίσημα ματς κι έχει χάσει μόλις τη μία, ενώ μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού τέθηκε ο βασικός στόπερ Κιελίνι και όλα δείχνουν ότι το 4-4-2 (αντί του 3-5-2) θα παραμείνει ως σχήμα ενδεκάδας, πιθανότατα με Αμπάτε, Μπαλτσαρέτι στα μπακ και Μπαλοτέλι, Κασάνο στην επίθεση.

Η προϊστορία

12/02/1997 ΠΠΚ

Αγγλία – Ιταλία 0-1

04/06/1997 Φιλικό

Αγγλία – Ιταλία 2-0

11/10/1997 ΠΠΚ

Ιταλία – Αγγλία 0-0

15/11/2000 Φιλικό

Ιταλία – Αγγλία 1-0

27/03/2002 Φιλικό

Αγγλία – Ιταλία 1-2

ΠΗΓΗ

 

Βγάλτε μας στους δρόμους!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Ο προημιτελικός διεξάγεται στην πόλη Γκντανσκ της Πολωνίας. Η Γερμανία (τερμάτισε πρώτη στον δεύτερο όμιλο, μπροστά από Πορτογαλία, Δανία και Ολλανδία) δυσκολεύτηκε απέναντι στη Δανία και λίγο έλειψε να βρεθεί να κυνηγάει στο σκορ, πήρε όμως τη νίκη (2-1) με το γκολ του Μπέντερ στο 80’ και πέρασε ως πρώτη και καλύτερη από τον δεύτερο όμιλο, με το τρία στα τρία. Πιο συμπαγής και προβλέψιμη είναι η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ σε σχέση με το Μουντιάλ του 2010, οι κορυφαίες μονάδες όμως περισσεύουν. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και όλα δείχνουν ότι ο Λεβ δεν έχει λόγο για ν’ αλλάξει το 4-3-3. Γκόμες ή Κλόζε είναι το μεγάλο δίλημμα για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ελλάδα (τερμάτισε δεύτερη στον πρώτο όμιλο, πίσω από την Τσεχία και μπροστά από τις Ρωσία και Πολωνία), αμύνθηκε υποδειγματικά με τη Ρωσία, στάθηκε τυχερή σε δύο περιπτώσεις και με τον Καραγκούνη να χρίζεται σκόρερ στο 45’+2’, πέρασε στους «8» του Euro. Η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της Εθνικής είναι γεγονός, εκπληκτικό το κλίμα εντός των αποδυτηρίων για τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος οι οποίοι πιστεύουν σε ακόμη μία υπέρβαση. Η Εθνική έχει παίξει οκτώ φορές με τη Γερμανία και δεν έχει νικήσει (τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες). Τιμωρημένοι είναι ο μέσος – αρχηγός Καραγκούνης και ο χρήσιμος αριστερός μπακ – χαφ Χολέμπας, ενώ αποχώρησε από την πρεμιέρα ο βασικός στόπερ Αβραάμ Παπαδόπουλος. Δύσκολα ο τερματοφύλακας Χαλκιάς.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαμ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Ποντόλσκι, Εζίλ, Μίλερ, Κλόζε.

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μάκος, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.

Ο δεύτερος χρονικά προημιτελικός του Euro (διαιτητής ο Σλοβένος Ντάμιρ Σκόμινα) είναι ένα παιχνίδι που έχει πάρει και άλλες διαστάσεις λόγω της πολιτικο-οικονομικής ιδιαιτερότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες. Η Γερμανία είναι το φαβορί αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζει το ματς ο γερμανικός Τύπος δεν είναι ο ενδεδειγμένος, καθώς μπλέκει την πολιτική με το ποδόσφαιρο με κακεντρεχή σχόλια και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Η ιστορία πάντως έχει δείξει ότι όποιος στο παρελθόν υποτίμησε την Ελλάδα το πλήρωσε ακριβά και η Πορτογαλία το θυμάται πολύ καλά αυτό που έπαθε το 2004 όταν ηττήθηκε δύο φορές από την Ελληνική ομάδα. Κάτι ανάλογο θα προσπαθήσουν να πετύχουν οι Έλληνες διεθνείς και στο σημερινό ματς και αυτή την φορά θα έχουν έξτρα κίνητρα αφού θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν το σεβασμό των αντιπάλων αλλά και παράλληλα να δώσουν χαρά στους 11 εκατομμύρια Έλληνες που τραβάνε τα πάνδεινα από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που έχει επιβάλλει η τρόικα με την Γερμανία να είναι ο ενορχηστρωτής του μνημονίου. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η Γερμανία είναι ανώτερη σε θεωρητικό επίπεδο αφού διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και στην φάση των ομίλων πέτυχε τρεις καθαρές νίκες, κόντρα σε Πορτογαλία, Ολλανδία και Δανία.

Ο Γιοακίμ Λεβ στηρίζεται αποκλειστικά σε έντεκα παίκτες με τους Σβαϊστάινγκερ, Οζίλ και Κεντίρα να αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους και τον φοβερό σκόρερ Μάριο Γκόμεζ να σκοράρει κατά ριπάς (3 γκολ). Η Ελληνική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Καραγκούνη και Χολέμπας αλλά και τον τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλο. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Ελληνικής ομάδας είναι η εξαιρετική της άμυνα και το μειονέκτημα της είναι η προβληματική λειτουργία της επίθεσης αφού κακά τα ψέματα δεν σκοράρει εύκολα. Ο Μάκος ή ο Νίνης θα πάρει την θέση του Καραγκούνη ενώ από εκεί και πέρα θα αγωνιστούν τα ίδια πρόσωπα που έπαιξαν στο νικηφόρο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων με την Ρωσία. Η Ελλάδα έχει σημειώσει 3 γκολ και έχει δεχθεί επίσης 3 γκολ ενώ από την άλλη πλευρά η Γερμανία έχει πετύχει 5 γκολ και έχει δεχθεί 2 γκολ. Η Γερμανία δίνεται από όλους ως το μεγάλο φαβορί αλλά σε ένα τέτοιο ματς όλα μπορεί να συμβούν και πιστεύουμε ότι η Εθνική Ελλάδας μπορεί για μία ακόμη φορά να μας κάνει περήφανους και να προκριθεί. Εξάλλου η ίδια ομάδα απέδειξε περίτρανα το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας πως στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή γενικότερα δεν νικά πάντα ο πιο ισχυρός αλλά αυτός που μάχεται και προσπαθεί μέχρι τέλους με ήθος και ευπρέπεια. Περισσότερα απόψε το βράδυ στο τερέν του Γκντανσκ.

Η Γερμανία είναι η ομάδα με τα περισσότερα Ευρωπαϊκά τρόπαια αφού έχει κατακτήσει τρεις φορές την κούπα και συγκεκριμένα το 1954, το 1974 και το 1990. Από την άλλη πλευρά η Ελληνική ομάδα έχει να επιδείξει το έπος του 2004 στην Πορτογαλία αλλά και τις συνεχόμενες πια παρουσίες της στα Euro του 2008 και του 2012 αλλά και στο Μουντιάλ του 2010. Γερμανία και Ελλάδα έχουν συναντηθεί συνολικά οκτώ φορές στο παρελθόν με την Γερμανία να υπερτερεί με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην ιστορία έχουν μείνει οι αγώνες της προκριματικής φάσης για το Euro του 1976 και συγκεκριμένα το ισόπαλο 2-2 στο Καραϊσκάκη στις 20 Νοεμβρίου 1974 με γκολ των Δεληκάρη και Ελευθεράκη ενώ στον αγώνα ρεβάνς στο Ντίσελντορφ στις 11 Οκτωβρίου 1975 η Ελληνική ομάδα απέσπασε ισοπαλία 1-1 με τον Δεληκάρη να σκοράρει εκ νέου και να χαρίζει το βαθμό. Ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν τότε ο προσφάτως εκλιπών Αλκέτας Παναγούλιας. Ο Παναγούλιας οδήγησε την Ελλάδα στο πρώτο της Εuro, το 1980 στην Ιταλία και στις 17 Ιουνίου 1980 στο Τορίνο η Ελλάδα υποχρέωσε την Γερμανία σε λευκή ισοπαλία. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2002 με τους Γερμανούς να πετυχαίνουν δύο νίκες, μία στο Αμβούργο με σκορ 2-0 και μία Ολυμπιακό Στάδιο με σκορ 4-2.

Η προϊστορία

Γερμανία – Ελλάδα

1962 2-1 3-0 (Προκριματικά Μουντιάλ)

1976 2-2 1-1 (Προκριματικά Euro) 0-0 (Euro 1980)

2002 2-0 4-2 (Προκριματικά Μουντιάλ)

 

ΑΠΟΔΟΣΗ:9.50 ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΗ…….

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο.ΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ….ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

 

 

ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ;ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..

 

Pablo_Garcia:122 OVER,123 OVER

Στέφανος-4-:122 2,123 OVER

ΠΑΟΚΑΡΑ:122 τελικό σκορ 1-2,123 τελικό σκορ 1-3

Neapoliths: 122 1,123 2

EURO 2012: Σουηδία-Γαλλία (Προαγγελία)

Με μοναδικό στόχο την νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2012, η Γαλλία αντιμετωπίζει σήμερα (21:45) την Σουηδία, που έχει αποκλεισθεί από την συνέχεια της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 60.000 θέσεων Ολυμπιακό στάδιο του Κιέβου, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας για τον 4ο όμιλο και διαιτητής θα είναι ο Πορτογάλος, Πέδρο Προένσα.
Ο Λοράν Μπλαν δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να στηριχθεί στο 4-5-1 με ενισχυμένη μεσαία γραμμή και μοναδικό προωθημένο τον Καρίμ Μπενζεμά. Το μεγάλο όπλο των «τρικολόρ» είναι η άριστη κυκλοφορία της μπάλας και η ευχέρεια που έχουν στο σκοράρισμα αρκετοί από τους μέσους της ομάδας.
Ο Μενέ πήγε πολύ καλά με την Ουκρανία και θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Νασρί που θα εναλλάσσεται μεταξύ άξονα και άκρων, ενώ Καμπαγέ και Ριμπερί θα κλείνουν τις αποστάσεις ανάμεσα στο κέντρο και την επίθεση.
Από την πλευρά του, ο Ερικ Χάμρεν θα παρατάξει τους Σουηδούς με το γνώριμο 4-2-3-1 και κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Το δεδομένο ότι οι Σκανδιναβοί αποκλείσθηκαν από την συνέχεια, θα τους δώσει την δυνατότητα να παίξουν απελευθερωμένοι, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα να παρακολουθήσουμε έναν θεαματικό αγώνα.
Οι πιθανές συνθέσεις: ΣΟΥΗΔΙΑ (Ερικ Χάμρεν, σύστημα 4-2-3-1): Ιζακσον, Λούστιγκ, Μέλμπεργκ, Γκράνκβιστ, Ολσον, Ελμ, Κάλστρομ, Λάρσον, Ιμπραϊμοβιτς, Τοϊβόνεν, Ρόζενμπεργκ.
ΓΑΛΛΙΑ (Λοράν Μπλαν, σύστημα 4-5-1): Γιορίς, Ντεμπισί, Μεξές, Ραμί, Κλισί, Μενέ, Ντιαρά, Νασρί, Καμπαγέ, Ριμπερί, Μπενζεμά.

D GROUP

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΓΩΝΕΣ

Ν-Ι-Η

ΓΚΟΛ

ΒΑΘΜΟΙ

1.Γαλλία

2

1-0-1

3-1

4

2.Αγγλία

2

1-1-0

4-3

4

3.Ουκρανία

2

1-1-0

2-3

3

4. Σουηδία

2

0-0-2

3-5

0

 

122 (21:45) Υψηλό το over στο Ουκρανία-Αγγλία

Η Ουκρανία με νίκη θα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Άγγλοι αν δεν χάσουν συνεχίζουν στα προημιτελικά, όμως αν κερδίζουν οι Γάλλοι τότε θα θέλουν πολλά γκολ ώστε να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο. Υψηλή τιμή στο over (2,00).
Οι Άγγλοι αν δεν χάσουν από τους Ουκρανούς προκρίνονται, ενώ θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γάλλους για την πρωτιά. Αν και οι δύο κερδίσουν χρειάζονται νίκη με ένα γκολ περισσότερο αφού υστερούν κατά ένα τέρμα στη διαφορά τερμάτων.
H Oυκρανία είναι αναγκασμένη να ψάξει μόνο τη νίκη αν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση. Η Αγγλία έχει πολύ καλή ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα και με τον Ρούνεϊ στη σύνθεσή της είναι ακόμη πιο δυνατή επιθετικά. Επιπρόσθετα αν η Γαλλία κερδίζει την Σουηδία η Αγγλία θα θέλει πολλά γκολ για να την ξεπεράσει και να πάρει την πρώτη θέση αποφεύγοντας κατά πάσα πιθανότητα την πρώτη ομάδα του 3ου ομίλου που όπως όλα δείχνουν θα είναι η Ισπανία. Το over αξίζει να τιμηθεί στο 2,00.
Τα πράγματα είναι απλά για τους συνδιοργανωτές του EURO, είτε κερδίζουν τους Άγγλους είτε βλέπουν το υπόλοιπο τουρνουά από τις πολυθρόνες τους. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Γαλλία θα καταλάβουν με νίκη και την πρώτη θέση.

 

 


Πρόγραμμα κουπονιού

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ