Login
Photobucket

photobucket

0 Μεγάλος διαγωνισμός στο blog μας

 

Από:Ασπρόμαυρη μαγεία 01/06/2012

paok-eisitiria-diarkeias-2012-2013-times

Πάρε και εσύ μέρος εντελώς δωρεάν στο μεγάλο διαγωνισμό μας, με έπαθλο ένα εισιτήριο διαρκείας(Θύρα 4) της ομαδάρας μας.Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει από σήμερα 01/06/2012 και θα ολοκληρωθεί στις 11/06/2012.

Ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί μέσω του blog μας.

Με 2 απλά βήματα παίρνεις αυτόματα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό μας.

1)Αν δεν έχεις κάνει like στην σελίδα μας στο facebook, μπορείς να το κάνεις τώρα.Είναι δωρεάν και είναι απλά ένα "αριστερό click". Με αυτό το τρόπο απλά μας δίνετε κουράγιο για να συνεχίσουμε.Δεν είμαστε δημοσιογράφοι και ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε.Τα χρήματα τα βάζουμε από την τσέπη μας και έτσι βοηθάμε και τον ΠΑΟΚ μας αλλά και δίνουμε χαρά σε έναν τυχερό ΑΔΕΛΦΟ μας σ'αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.(Σημείωση:Όσοι έχουν ήδη κάνει like στην σελίδα μας στο facebook απλά  παραλείπουν αυτό το βήμα).

2)Συμπλήρωσε την φόρμα του διαγωνισμού και πάρε και εσύ μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό μας.Ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στο blog μας και στην συνέχεια θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του(Με τον τρόπο που θα διαλέξει στην φόρμα του διαγωνισμού)για τις τελευταίες λεπτομέρειες που θα πρέπει να γίνουν.

Πατήστε το κουμπί διαγωνισμός στην αρχική σελίδα και πάρε και εσύ μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό μας.

Αν δε μπορείτε να το βρείτε πατήστε εδώ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΠΑΟΚ είσαι..

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ