Login
Photobucket

photobucket

0 Ελεύθεροι και οι πέντε που απολογήθηκαν σήμερα

75666-dikastiria_thessalonikis

Διαβάστε με ποιους περιοριστικούς όρους απέφυγαν την προφυλάκιση οι συλληφθέντες που πέρασαν από ανακριτή και εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου (16/6)

Καμία προφυλάκιση δεν υπήρξε για όσους απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα του πρωί του Σαββάτου (16/6) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Από τους συνολικά οχτώ οπαδούς που βρέθηκαν στα δικαστήρια ως κατηγορούμενοι, οι τρεις πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή (17/6), ενώ οι υπόλοιποι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Αυτοί είναι οι εξής:

-Απαγόρευση εισόδου από την χώρα

-Υποχρέωση να εμφανίζοντι στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ σε αγώνα εγχώριας ή ευρωπαικής διοργάνωσης, καθώς και σε αγώνες της Εθνικής ομάδας.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο και την Δευτέρα για ένα ακόμη γκρουπ συλληφθέντων, ενώ από την Παρασκευή υπάρχουν 10 οπαδοί που έχουν μείνει ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ένας που προφυλακίστηκε με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ