Login
Photobucket

photobucket

0 Η νέα φανέλα φιγουράρει στην Τούμπα

 

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ήδη παίρνουν μία γεύση από την καινούργια στολή της ομάδας. Δείτε φωτογραφίες.

fanela

Σκίτσα της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ που επιμελήθηκε η UMBRO έκαναν την εμφανισή τους στο γήπεδο της Τούμπας. Ετσι, οι φίλοι του "Δικεφάλου" που προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ, έχουν την ευκαιρία να παίρνουν μία γεύση από την καινούργια στολή της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Επιπλέον, στην συγκεκριμένη αίθουσα υπάρχει υλικό από την UMBRO, το οποίο αφορά σε φανέλες και φόρμες τις οποίες θα φορούν τα μέλη της ομάδας (παίκτες, προπονητές, τεχνικό και βοηθητικό επιτελείο), είτε στις καθημερινές προπονήσεις, είτε κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο παραμονές αγώνων.

Προς διάθεση τέλη Ιουλίου

Η νέα φανέλα αναμένεται να αρχίσει να διατίθεται προς πώληση από την ανακαινισμένη μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα τέλη Ιουλίου, χωρίς πάντως ακόμη να μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση, αφού η υφιστάμενη μπουτίκ στο χώρο κάτω από τη θύρα 8 πρόκειται να κλείσει στα τέλη Ιουνίου. Θα προηγηθεί, φυσικά, η επίσημη παρουσίαση της φανέλας, κατά πάσα πιθανότητα αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι η μπουτίκ να λειτουργήσει πριν τα πρώτα παιχνίδια του "Δικεφάλου" για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στις 2 και 9 Αυγούστου.

Η τιμή

Οσο για την τιμή της φανέλας; "Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά σας διαβεβαιώ ότι δεν έχει καμία σχέση με ό,τι ίσχυε στο πρόσφατο παρελθόν, με τιμές δηλαδή της τάξης των 65 και 70 ευρώ" σημείωσε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Θρασύβουλος Σαββίδης, και πρόσθεσε: "Δεν θα είναι καν στα 60 ευρώ. Θα πρόκειται για μια προσιτή στον πολύ κόσμο τιμή"

fanela 3

fanela 2

fanela 4

fanela 1

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ