Login
Photobucket

photobucket

0 PAOK – pao (10/5, 20.00, NOVA 1)

Από:Ασπρόμαυρη Μαγεία

ΠΑΟΚ – πάο έχει απόψε το μενού…Με νίκη η ΠΑΟΚΑΡΑ μας πατάει κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα των πλέι οφ και ταυτόχρονα αποσπάζεται δύο βαθμούς από τους "πράσινους"

paok_-_pao_2-1_2

Βλέπω την παραπάνω φωτογραφία και αναρωτιέμαι πότε θα ξαναδούμε τέτοια ατμόσφαιρα….Την ίδια ώρα που κάποιοι φωνάζουν ό,τι λεφτά υπάρχουν την ίδια ώρα οι ίδιοι λύνονται στα γέλια μ’αυτά που λένε..Δεν είναι αποτυχημένη η χρονιά..Δεν είναι αυτός ο λόγος που ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο..Πως να πάει?Με τι να πάει?Άντε οι μικρότεροι θα “πηδήξουν” κανένα κάγκελο-τουρνικέ από εδώ από εκεί θα μπουν..Οι υπόλοιποι?Δεν βλέπω φως..Ο Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης μακάρι να έρθει και να σώσει την ΠΑΟΚΑΡΑ μας γιατί αυτή η χώρα…Ναι ναι την “ελλαδίτσα” εννοώ δεν σώζεται με ΤΙΠΟΤΑ..Όσο υπάρχουν μόνο λαμόγια και πρόβατα κάθε πέρσι και καλύτερα θα είμαστε..

Στο θέμα μας λοιπόν..Ωραία μέρα έξω ξυπνάς και αντί να πας να κάνεις την φραπεδιά σου ήσυχα και ωραία και μετά να πάρεις τηλ.τον φίλο σου-φίλη σου να συνεννοηθείς για το πότε θα ξεκινήσετε για το ΝΑΟ(Εννοείται ό,τι είσαι άνεργος)το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να πας να δεις στο παντελόνι σου αν έχει περισσέψει Κανά ευρώ..ΠΙΚΡΑ-ΠΙΚΡΑ-ΠΙΚΡΑ-ΜΙΖΕΡΙΑ-ΜΙΖΕΡΙΑ-ΜΙΖΕΡΙΑ..Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ αλλά με άδεια τσέπη ούτε την ρετσίνα σου μπορείς να πιεις ήσυχα και ωραία πριν τον αγώνα,εννοείται δεν έχεις χρήματα να πάρεις το εισιτήριο σου,καταλήγεις στο να σκέφτεσαι αν δείς τον αγώνα σε Κανά sports καφέ ή στο σπίτι σου..Στο σπίτι Nova δεν έχεις το μόνο σίγουρο άρα θα το δεις στο ίντερνετ..Λίγο θα κολλάει βέβαια αλλά ΠΑΟΚ είσαι..Δε μασάς..Έχεις και το ΠΑΟΚ WEB TV αλλά δεν μας βάζει και Κανά live αγώνα έχουμε και το You Tube για βίντεο αν θέλουμε να δούμε…Ωραία προσπάθεια είναι ακόμα αρχή απλά εγώ περίμενα κάτι παραπάνω..Μακάρι να το συνεχίσουν πάντως αυτό το κανάλι είναι κάτι πρωτότυπο δεν λέω το αντίθετο..

Πάμε τώρα να δούμε στο πώς θα παραταχθεί η ομάδα μας

Κλειστά χαρτιά από Μπόλονι

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν φανέρωσε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, υπάρχει η ένδειξη πως στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται ο Βλάνταν Ιβιτς, αφού ο Σέρβος μεσοεπιθετικός συμμετείχε αρκετά σε ασκήσεις πάνω σε στημένες φάσεις.

Από εκεί και πέρα, με βάση το σκεπτικό που ανέλυσε ο 59χρονος προπονητής μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι δύσκολο να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που αγωνίστηκε κόντρα στον ομάδα του Περιστερίου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης , Χαλκιάς, Λίνο, Τσίριλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ.

Εκτός Νίνης, Σπυρόπουλος

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Βύντρα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κλέιτον, Τοτσέ, Κουίνσι και Πετρόπουλος.

Ο διαιτητής

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Σταύρος Τριτσώνης του Συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τον Δαμιανό Ευθυμιάδη από την Πιερία και τον Αντώνη Καρατζίκα από την Αθήνα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλης Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.

Φέτος, ο Τριτσώνης σφύριξε δύο φορές τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στα ματς με ΟΦΗ (0-0) και Ατρόμητο (3-1). 

Η προϊστορία

Όσον αφορά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μετράει 26 νίκες, 12 ισοπαλίες και 17 ήττες.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..


facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ