Login
Photobucket

photobucket

0 Κάν'το όπως τον Ιανουάριο...

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 20.00 εκτός έδρας την ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο να επαναλάβει το νικηφόρο αποτέλεσμα της 29ης Γενάρη στο ΟΑΚΑ και να μείνει για τα καλά ζωντανός στο κυνήγι της πρωτιάς στα πλέι οφ

georgiadis

Μετά και την ήττα από τον παναθηναικό... ελέω -και- διαιτησίας, ο ΠΑΟΚ δίνει τον δεύτερο του συνεχόμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ, αυτή την φορά απέναντι στην άεκ. Ενα ματς στο οποίο ο "Δικέφαλος" δεν θελει απώλειες, μιας και πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του αναφορικά με την πρωτιά στα πλέι οφ, όντας δεύτερος στην βαθμολογία πίσω από τους "πράσινους" που αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Ατρόμητο.

Ετσι ενδεχόμενες απώλειες στο ματς με την άεκ θα είναι... μαχαιριά για την ομάδα του Μπόλονι με δεδομένο πως μένει μόλις ακόμη ένας αγώνας. Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη το βράδυ (20.00) απέναντι στην "Ενωση" και επανάληψη του αποτελέσματος που είχε φέρει για το πρωτάθλημα στις 29/01 (σ.σ. 0-2).

Προβλήματα και σχήμα για ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος αντιμετωπίζει τα προβλήματα με τους Σαλπιγγίδη και Γκαρσία που δεν προπονήθηκαν την Τρίτη (λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ο πρώτος, λόγω ενός αιματώματος στο μετατάρσιο από χτύπημα αντιπάλου στον αγώνα με τον Παναθηναικό ο δεύτερος). Ακόμη εκτός έχει τεθεί ο Ετο λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο αλλά και ισχυαλγίας.

Σχετικά με την ενδεκάδα, ο Χαλκιάς και η τετράδα Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σταφυλίδης και Αποστολόπουλος στην άμυνα δύσκολα θα αλλάξει, ενώ στα χαφ το ερώτημα είναι αν ο Ίβιτς πάρει τη θέση ενός εκ των Λάζαρ ή Φωτάκη. Δεξιά αν δεν παίξει ο Σαλπιγγίδης, πιθανό να αγωνιστεί ο Γεωργιάδης ή δεν αποκλείεται ο Νιμανί, ενώ αριστερά εκτός των δύο "παίζει" και το όνομα του Λίνο. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αθανασιάδης.

Η ενδεκάδα της άεκ

Προβλήματα πάντως έχει και η άεκ. Ο Σιαλμάς έχει τεθεί εκτός, ο Κλωναρίδης δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, ενώ όσον αφορά την ενδεκάδα ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από το τέρμα, ο Λαγός αριστερά (αντί του τιμωρημένου Καράμπελα), ο Γεωργέας δεξιά και οι Κοντοές και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν, ως κόφτης ο Μάκος και μπροστά του οι Καφές και Βάργκας.

Στην επίθεση, απόντος του Σιαλμά, ο Χοσέ Κάρλος θα είναι εκείνος που θα καλύψει το αριστερό άκρο και ο Λενονάρντο το δεξί, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λυμπερόπουλος.

Οι διαιτητές

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) θα διευθύνει το ντέρμπι, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Γρηγόριος Πάνου (Αιτωλ/νίας) και ο Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), τέταρτος διαιτητής ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) και παρατηρητής ο Δημήτριος Καλύβας (Βοιωτίας).

Πηγή: olapaok.gr
 Από Νίκος Δραγόλιας

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ