Login
Photobucket

photobucket

0 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Από:Ασπρόμαυρη Μαγεία

Τελευταία πράξη στα φετινά πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ “κόντρα” στον Ατρόμητο(20/5, 20.00, NS2) στην Τούμπα.

liakos11_mitroglou_salpi.jpg

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. Γιάχος 11

2. Κουκουλάκης 9

3. ΠΑΟΚ 7

4. Ατρόμητος 5

 

18732_front

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε σήμερα η ομάδα μας δεν παίζει φιλικό αγώνα..Χρειαζόμαστε τη νίκη πρώτον για να μη κινδυνεύσουμε να τερματίσουμε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα,του μίνι πρωταθλήματος και δεύτερον για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές για κατάληψη της δεύτερης θέσης (σε συνδυασμό με ήττα του Κουκουλάκη από τον Γιάχο)


boloni

Δεν φανέρωσε ενδεκάδα ο Μπόλονι

Ο Μπόλονι δεν έδειξε σχήμα εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ωστόσο, επειδή οι επιλογές του Ρουμάνου προπονητή δεν είναι πολλές ο Κρέσιτς αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ, ως κεντρικοί αμυντικοί να αγωνιστούν οι Μαλεζάς και Κατσικάς, ενώ ο Αποστολόπουλος φαίνεται να "κερδίζει" από τον Σνάουτσνερ την θέση του δεξιού μπακ.

Στα αριστερά της άμυνας υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει ο Σταφυλίδης, , ενώ ο ένας εκ των δύο αμυντικών χαφ θα είναι ο Λάζαρ. Ως παρτενέρ του ίσως ξεκινήσει ο Μπαλάφας, όμως δεν αποκλείεται τελικά να παίξει είτε ο Παναγιωτούδης, είτε ο Τσουκαλάς. Την θέση του επιτελικού μέσου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καλύψει ο Γιάννου.

Στα δεξιά της επίθεσης θα βρεθεί ο Σαλπιγγίδης, ενώ για την αριστερή πλευρά προβάδισμα έναντι του Γεωργιάδη έχει ο Νιμανί. Για την κορυφή της γραμμής κρούσης αναμένεται να επιλεγεί ο Αθανασιάδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Λίνο, Έτο, Kρέσιτς, Λαζάρ, Nιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Εκτός έμειναν οι Φωτάκης, Χαλκιάς, Τσιρίλο, Γκαρσία και Ίβιτς.


Ο Γιώργος Δώνης από την πλευρά του δεν θα έχει διαθέσιμους τους Μπρίτο, Τάτο, Τόμας, Σκόνδρα και Πίτου Γκαρσία, ενώ ο Καραγκούνης που βρίσκεται στην αποστολή δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Οικονόμου, Φυτανίδης, Ζουέλα, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Αθανασίου, Δημούτσος, Καραμάνος, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Επστάιν, Καραγκούνης, Γιαννούλης, Καντούτσης.

 

 20:00 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ