Login
Photobucket

photobucket

0 Η ΠΑΟΚτσήδικη γιορτή του ΣΦ Αρναίας

Τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Αρναίας Βόρειοι γιόρτασαν τα 20 χρόνια του συνδέσμου

arnaia 2

Η εκδηλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των βετεράνων του Δικέφαλου, οι οποίοι έπαιξαν φιλικό με τους παλαίμαχους της περιοχής, συνδεσμιτών από τη Χαλκιδική, αντιπροσωπείας των Βορείων και φιλάθλων της περιοχής.

Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι Κιουρτσελίδης, Στυψιανός, Γιώκας, Παναγιωτίδης, Μήτογλου, Αναστασάκης, Λαγωνίδης, Αναστασιάδης, Μουστάκας, Ρουσομάνης Αλεξανδρίδης, Παπαχριστούδης, Κουκίδης, Μπόλκας, Αργυρόπουλος, Καραχριστιανίδης, Δημτσούδης και Καλιφούλης. Στην αποστολή ήταν και οι Πέλλιος, Σαββουλίδης, Τερζανίδης, Κιόσσογλου, Τερζής, Μαλιούφας και Καπουσούζης.

Για την ομάδα της Αρναίας έπαιξαν οι Βαλιάνος, Κεχαγιάς, Τσιτογιάννης, Γιαννιώτας, Στόϊκος, Χαριστός, Γαλαφρής, Κεγαγιάς Κ., Κύζιλης, Παπαγεωργίου, Κεχαγιάς Π., Δημητρέας, Σαμαράς, Στόικος, Στεφανής, Αργυρός, Μπιζέτας, Αρβανίτης.

Για την ιστορία οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ νίκησαν με 6-1 χάρη στα γκολ των Μουστάκα (δύο), Ρουσομάνη, Μήτογλου, Καραχριστιανίδη και Παναγιωτίδη. Σκόρερ των ηττημένων ο Γιαννιώτας.

Ανάμεσα στους παρόντες ήταν και ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται να δωρίζει λάβαρο στον Νίκο Ζυγούρη, πρόεδρο του ΣΦ ΠΑΟΚ Αρναίας Βόρειοι.

arnaia

arnaia 3

arnaia 1

Μετά το φιλικό ακολούθησε γεύμα στο "Πράσινο χωριό", όπου ο πρόεδρος των βετεράνων Φιλώτας Πέλλιος ευχήθηκε στο σύνδεσμο να τα εκατοστήσει.

ΠΗΓΗ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ