Login
Photobucket

photobucket

0 Ανοιχτό το ενδεχόμενο για... σχήμα ΑΕΚ

Από:Admin team

Ο Λάσλο Μπόλονι στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο δούλεψε με την συνταγή της πρεμιέρας των πλέι οφ

mpoloni 1

Oι σκέψεις που κάνει ο Λάσλο Μπόλονι για το ματς με τον Ατρόμητο είναι πολλές. Αυτό φαίνεται από το γεγονός πως το σχήμα που δούλεψε το Σάββατο για το ματς με τους Περιστεριώτες, "άλλαξε" την Κυριακή (6/5). Και πλέον ο Ρουμάνος έχει στο μυαλό του να "κατεβάσει" μια ενδεκάδα ανάλογη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στην διάρκεια της σημερινής (6/5) προπόνησης δούλεψε στην τακτική με Ετο στα δεξιά της άμυνας, Σαλπιγγίδη ως εξτρέμ στην ίδια πλευρά και Λάζαρ ως κεντρικό χαφ, αφήνοντας στην άκρη την δοκιμή του Σαββάτου με Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Ιβιτς αντίστοιχα.

Το τι θα επιλέξει για τις τρεις συγκεκριμένες θέσεις θα το μάθουμε τελικά μόνο όταν ανακοινωθούν οι ενδεκάδες. Για τα υπόλοιπα 8/11 της ενδεκάδας, δείχνει πάντως να έχει να κατασταλλάξει. Ο Χαλκιάς πάλι κάτω από το τέρμα, ρόλο στόπερ θα έχουν οι Μαλεζάς, Τσιρίλο, ενώ στην αριστερή πλευρά θα συνεργαστούν και πάλι ο Σταφυλίδης (μπακ) και ο Λίνο (χαφ-εξτρέμ). Ακόμη Γκαρσία και Φωτάκης θα είναι οι σίγουροι χαφ και ο Κλάους η αιχμή του δόρατος.

Πηγή: olapaok.gr
Από Κώστας Πετρωτός

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ