Login
Photobucket

photobucket

0 Σταμάτησε ο «Μούλα»

Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς αποφάσισε στα 37 του χρόνια να σταματήσει το μπάσκετ. Ενας από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν παίξει, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο Ελληνικό μπάσκετ, ολοκλήρωσε μία μεγάλη καριέρα, παίζοντας καλά μέχρι τέλος και ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.


Ο "Μούλα", έπαιξε στον ΠΑΟΚ δύο συνεχόμενες σεζόν (2003-05) πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και το όνομά του έγινε σύνθημα στην κερκίδα. Το "Μούλα Μούλα" δονούσε σε πολλά παιχνίδια την ατμόσφαιρα στο "Παλατάκι" και την πρώτη του σεζόν στην ομάδα, αλλά και την δεύτερη. Επιλογή του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2003 και έδεσε αρμονικά με την ομάδα την οποία οδήγησε με τρόπο μαεστρικό.

Το πρώτο του μαγικό παιχνίδι το έκανε απέναντι στον Παναθηναϊκό, την πρώτη ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην Ελλάδα και με την φανέλα του οποίου κατέκτησε το 2002 την Ευρωλίγκα. Με 31 πόντους και εκπληκτική απόδοση, ο "Μούλα" οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε νίκη με 78-77 επί του Παναθηναϊκού και ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στους ώμους των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν πολλές ακόμη τέτοιες στιγμές και πολλά ακόμη μεγάλα παιχνίδια. Ο Μουλαομέροβιτς έφυγε από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν 2004-05, υπήρξε μία προσπάθεια να επιστρέψει για την σεζόν 2006-07, αλλά η συμφωνία δεν έκλεισε και επέστρεψε στην ομάδα λίγο μετά την έναρξη της σεζόν 2008-09. Δεν έμεινε όμως για πολύ... τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν τόσο αυτόν, όσο και τον Κώστα Βασιλειάδη στην έξοδο. Παρόλα αυτά συνεχίζει μέχρι σήμερα να διατηρεί καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ...

Η απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ήταν γνωστή. Οπως και το ότι ετοιμάζεται να πάρει θέση τεχνικού διευθυντή στην ΚΚ Ζάγκρεμπ, την ομάδα με την οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του. Η ιστοσελίδα eurobasket.com επανέφερε σήμερα το θέμα, με τίτλο "Ο Μουλαομέροβιτς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται", οπότε ήταν μία καλή αφορμή για μία -πρώτη- μικρή βουτιά στο παρελθόν.




facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ