Login
Photobucket

photobucket

0 "Τους ξέρουμε, μας ξέρουν, πάμε να τους κερδίσουμε"

Σύνθημα νίκης από το Λάσλο Μπόλονι προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

BOLONI TOUMPA PAIKTES

Δεν χρειάστηκε να πει πολλά για να περάσει το μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές εν όψει της δεύτερης κόντρα με τον Παναθηναϊκό ο Λάσλο Μπόλονι. Με λίγες κουβέντες πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης στην Τούμπα το Σάββατο (12/5) ο Ρουμάνος τεχνικός έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο τη νίκη που θα φέρει τον ΠΑΟΚ αγκαλιά με την πρώτη θέση των πλέι οφ και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΟΜπόλονι προσπάθησε να ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του που έχει τονωθεί ιδιαίτερα μετά τις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ και ειδικότερα μετά την εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού (καθώς συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση). Συγκεκριμένα τους τόνισε: "Έχουμε πάλι μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν... Πάμε να τους κερδίσουμε".

Ο 59χρονος κόουτς θέλει από τους ποδοσφαιριστές του τα στοιχεία που έφεραν το 1-0 της περασμένης Πέμπτης. Σφιχτή και αποτελεσματική άμυνα και επίθεση γεμάτη ουσία. Τα πλάνα του δεν θα διαφέρουν σε σχέση με εκείνα του αγώνα της Τούμπας και αυτό που ο τεχνικός του "Δικεφάλου" θέλει να δει είναι να υπάρχει η ίδια μαχητική διάθεση και καλή ατομική απόδοση. 

Πηγή: olapaok.gr
Από Κώστας Πετρωτός

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ