Login
Photobucket

photobucket

0 Αποφασίζουν για την απόκτηση Λεονάρντο

Από:Adelino Tsakos Vieirinha

leonardo

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να εντάξει χωρίς ιδιαίτερο κόστος στο δυναμικό του, έναν ποδοσφαιριστή που θέλει μέσα από αυτόν να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο αριστερό αμυντικό Λεονάρντο Ντε Τζίζους Τζεράλντο, ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο 26χρονός αριστερός αμυντικός, αλλά και μέσος, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ με μία συμφωνία πολύ συμφέρουσα οικονομικά για την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.
Ουσιαστικά, ο Λεονάρντο ζήτησε να περάσει ένα δοκιμαστικό στάδιο μέχρι και τον Γενάρη, κοστίζοντας ελάχιστα χρήματα μέχρι τότε και εφόσον ικανοποιήσει τους επιτελείς της ομάδας να γίνουν συζητήσεις για ένα κανονικό συμβόλαιο.
Αρχικά ο Ζήσης Βρύζας και στη συνέχεια οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Παντελής Κωνσταντινίδης, είδαν με θετικό μάτι την συγκεκριμένη προσθήκη, αφού πρόκειται για παίκτη που αμείβονταν στον Ολυμπιακό με 900 χιλιάδες ευρώ ετησίως και όπως να χει τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά δεν είναι άσχημα.
Ο Λεονάρντο είναι 26 ετών, αγωνίζεται σε μία θέση όπου ο 35χρονός Λίνο θα χρειαστεί ανάσες και έχει το κίνητρο της επιστροφής του σε υψηλό επίπεδο.
Ο Βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1985, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Πορτουγκέζα με την οποία είχε και μία συμμετοχή στην εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας, μεταγράφηκε έναντι σεβαστού ποσό στον Ολυμπιακό το 2008 και στις δύο σεζόν που έπαιξε στους Πειραιώτες είχε 38 συμμετοχές και 4 γκολ.
Ο Ολυμπιακός τον έδωσε δανεικό για έναν χρόνο στην Ιντερνασιονάλ, όμως οι καταγεγραμμένες συμμετοχές του εκεί δεν ήταν παραπάνω από τρεις.
Ο παίκτης είναι ελεύθερος, μπορεί να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ έστω και για κάλυψη του Λίνο στις εγχώριες υποχρεώσεις αφού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Πρόκειται για έναν κλασικό βραζιλιάνο ακραίο μπακ, με πολύ ταχύτητα, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά και σοβαρά αμυντικά κενά τα οποία θα αποτελούν και τον βασικό προβληματισμό του Μπόλονι όταν τον χρησιμοποιεί.
Σήμερα, αναμένεται να γίνει γνωστό το αν ο ΠΑΟΚ θα τον αποκτήσει. Ο παίκτης θέλει, στον ΠΑΟΚ υπάρχει θετική αύρα αφού θα ποντάρουν σε έναν καλό παίκτη χωρίς κόστος, καλύπτοντας μάλιστα ένα σημαντικό κενό της ομάδας.

Πηγή:paok24.com

ΑΣΧΕΤΟ
Κατά τη διάρκεια της συγγραφής της παραπάνω ανάρτησης, άκουγα το παρακάτω τραγούδι:

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ