Login
Photobucket

photobucket

0 Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.

Από: admin team

Με βάση την επίσημη ανακοίνωση της UEFA το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πέμπτη 15/9/2011   20:00 ΠΑΟΚ – Τότεναμ

2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 29/9/2011   22:05 Ρούμπιν – ΠΑΟΚ

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 20/10   22:05 ΠΑΟΚ – Σάμροκ 

4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 3/11/2011 20:00  Σάμροκ – ΠΑΟΚ
 
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11  22:05  Τότεναμ – ΠΑΟΚ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 15/12  2000  ΠΑΟΚ – Ρούμπιν

ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑ ΤΙ ΟΜΙΛΟΣ..

Τότεναμ:

totenam

Ένα από τα φαβορί για το φετινό Europa League θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για την αγγλκή Τότεναμ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης ...

Ετος ίδρυσης: 1882

Πρόεδρος: Ντάνιελ Λέβι

Εδρα: «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», 36.310 θέσεις

Επίσημη ιστοσελίδα: www.tottenhamhotspur.com

Τίτλοι: 2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 8 Κύπελλα Αγγλίας, 4 Λιγκ Καπ, 7 Charity Shield, 2 Κύπελλα UEFA, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων

Οι επενδύσεις των τελευταίων ετών έπιασαν τόπο στη σεζόν 2009-2010 που βρήκε την Τότεναμ μέσα στην πρώτη τετράδα της Premier League και κατ' επέκταση με εισιτήριο για το Champions League. Οι «Σπερς» εντυπωσίασαν στη πρώτη τους σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τις εμφανίσεις τους κόντρα σε Ίντερ, Βέρντερ και Τβέντε, ενώ στους «16» πέταξαν έξω την Μίλαν! Στα προημιτελικά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Ρεάλ, όμως έδειξαν πως σταδιακά θα αποτελέσουν ένα σημαντικό μέλος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ελίτ.

Το κακό είναι πως η πορεία στο Champions League είχε αντίκτυπο στο πρωτάθλημα, με την Τότεναμ να αδυνατεί να βρει σταθερότητα και εν τέλει να μένει εκτός τετράδας. Λίγο έλειψε να μην κερδίσει εισιτήριο ούτε για το Europa αλλά στο κρίσιμο σημείο κέρδισε την Λίβερπουλ! Η δραστηριότητα της στο φετινό παζάρι κινήθηκε σε ρηχά νερά μέχρι και πριν λίγα 24ωρα, όταν και έκανε τη σημαντική κίνηση αποκτώντας τον Αντεμπαγιόρ ως δανεικό. Μεγάλο ερωτηματικό τι θα γίνει με τον Μόντριτς, ο οποίος πίεζε για την Τσέλσι, «χάλασε» τις σχέσεις του με την διοίκηση και δεν υπολογίζεται μέχρι νεωτέρας.

Ο Ρέντκναπ, πάντως, έχει λύσεις, θα διατηρήσει το 4-4-2 και σε κάθε περίπτωση η Τότεναμ δεν πρόκειται να αλλάξει σημαντικά το πρόσωπο της. Πολύ δυνατή εντός έδρας, πολύ επικίνδυνη εκτός, ειδικά με την ταχύτητα των Μπέιλ και Λένον στα άκρα. Θα ρίξει βάρος στην επιστροφή της στο Champions League, όμως και το Europa δεν περνάει απαρατήρητο, ειδικά από τη στιγμή που οι τίτλοι δεν... περισσεύουν στους Σπερς. Τελευταία φορά που πήρε κούπα ήταν το 2008, όταν κατέκτησε το Λιγκ Καπ, η προηγούμενη είναι πολλά χρόνια πίσω...

Ήρθαν: Μπραντ Φρίντελ (τερματοφύλακας), Κριστιάν Σεμπάλος (μέσος), Κουλιμπαλί (επιθετικός), Αντεμπαγιόρ (επιθετικός), Φαλκέ Σίλβα (μέσος)

Έφυγαν: Γουντγκέιτ (αμυντικός), Ο'Χάρα (μέσος), Κιν (επιθετικός), Μ'Πόκου (μέσος)

Προπονητής: Χάρι Ρέντκαπ

Αστέρι: Γκάρεθ Μπέιλ

Πηγή: Gazzetta.gr

Ρούμπιν Καζαν

rubin 26082011 Η γνωστή μας από τις αναμετρήσεις με τον παναθηναϊκό, Ρούμπιν Καζάν, θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ από το τρίτο γκρουπ.

Ετος ίδρυσης: 1958
Πρόεδρος: Αλεξάντερ Γκούσεφ
Εδρα: «Τσεντράλσκι» (30.133)
Επίσημη ιστοσελίδα: www.rubin-kazan.ru
Τίτλοι: 2 πρωταθλήματα (2008, 2009), 1 σούπερ καπ (2010)

Προπονητής:Ο Κούρμπαν Μπερντίγεφ

Ήρθαν
Νέλσον Βαλδές (Έρκουλες), Ομπαφέμι Μάρτινς (επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Μπέρμιγχαμ), Βλάντιμιρ Ντιαντιούν (επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Σπαρτάκ Νάλτσικ)
Έφυγαν
-

Το... αστέρι
Ο Κάρλος Εντουάρντο πήγε με τις καλύτερες συστάσεις στο Καζάν, με την Ρούμπιν να πληρώνει περίπου 20 εκατ. ευρώ στην Χοφενχάιμ για την απόκτησή του, προκειμένου να πάρει τα ηνία από τον Καραντενίζ. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Ρωσία και ο Νομπόα εξελίχθηκε σε ηγέτη της ομάδας. Ο μέσος από το Εκουαδόρ... κόβει και ράβει στη μεσαία γραμμή, είναι ο ιθύνων νους της Ρούμπιν, ενώ εκτελεί όλα τα στημένα της ομάδας, που αποτελούν κίνδυνο για κάθε αντίπαλο. Ο 26χρονος αρχηγός της Ρούμπιν (το φοράει όταν ο Σαρόνοφ δεν είναι στην ενδεκάδα, κάτι που συμβαίνει συχνά...) είναι από τους ποιοτικότερους μέσους του ρωσικού πρωταθλήματος και θα πρέπει να περιοριστεί πολύ...

Πηγή: Gazzetta.gr

Σαμροκ Ροβερς

ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ (ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ) ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Το προφίλ της

shamrok_rovers 
Η ιρλανδική ομάδα είναι από τις πιο αδύναμες από τις 48 που κληρώθηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ καθώς ποτέ δεν είχε περάσει από δύο προκριματικούς γύρους. Η Σάμροκ απο το 2003 και μετά έχει παίξει μόλις 10 παιχνίδια στην Ευρώπη πράγμα που αποδεικνύει πόσο άπειρη ομάδα είναι.

Η πρωταθλήτρια Ιρλανδίας ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όταν και άφησε εκτός την Φλόρα Ταλίν επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της και παίρνοντας λευκή ισοπαλία στην Εσθονία. Μετέπειτα η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη στον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την Κοπεγχάγη. Εχασε με 1-0 στη Δανία και 2-0 στην Ιρλανδία.

Ετσι, υποβιβάστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στην Παρτιζάν. Το 1-1 της Ιρλανδίας της έδινε ελάχιστες πιθανότητες για πρόκριση στους ομίλους, όμως πήγε στο Βελιγράδι και νίκησε στην παράταση με 2-1!

Αναμφισβήτητα, η Σάμροκ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της Ιρλανδίας αφού έχει κατακτήσει 16 πρωταθλήματα και 24 Κύπελλα που αποτελούν ρεκόρ για την χώρα. Πριν από το φετινό πρωτάθλημα είχε γίνει ξανά πρωταθλήτρια τη σεζόν 1993-94. Οι ρόβερς έχουν χρίσει διεθνείς 62 παίκτες από την ίδρυση της ομάδας.

Ο προπονητής

Ο Μάικλ Αντριου Μάρτιν Ο' Νιλ δεν έχει μεγάλη πείρα από τους πάγκους αφού η Σάμροκ είναι μόλις η δεύτερη ομάδα που προπονεί. Ο 43χρονος τεχνικός είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα που κρέμασε τα παπούτσια του το 2004. Στο Δουβλίνο βρίσκεται από το 2009 και είχε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο καλύτερος παίκτης της Σάμροκ είναι ο επιθετικός Γκάρι Τουίγκ. Ο Σκωτσέζος φορ έχει 48 τέρματα σε 67 αγώνες.

Δεν έχει έδρα φόβητρο

Η Σάμροκ έχει ως έδρα το «Τάλαγκτ» που εδρεύει στο Δουβλίνο και είναι χωρητικότητας 6.000 θέσεων. Φυσικά και δεν είναι μια έδρα που μπορεί να φοβίσει τον ΠΑΟΚ, αλλά από την άλλη οι Ιρλανδοί που δεν έχουν μάθει να παίζουν με πολύ κόσμο στις εξέδρες θα πάθουν... πλάκα στη φλεγόμενη Τούμπα!

Η Σάμροκ είχε πολλά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και παραλίγο το 2009 να καταστραφεί, αλλά τελικά την έσωσαν οι φίλαθλοι της.

Βρετανική ομάδα!

Η Σάμροκ Ρόβερς δεν είναι μόνο Βρετανική ομάδα επειδή βρίσκεται στην Ιρλανδία, αλλά επειδή το ρόστερ της αποτελείται πάνω από το 90% από Ιρλανδούς παίκτες. Αλλωστε στο έμψυχο δυναμικό υπάρχουν μόνο ένας Βόρειο Ιρλανδός, δύο Σκωτσέζοι, δύο Αγγλοι και ένας... Τζαμαϊκανός!

Δεν υπάρχει προϊστορία με ελληνική ομάδα

Η Σάμροκ Ρόβερς δεν έχει παίξει ποτέ κόντρα σε ελληνική ομάδα παρά μόνο με κυπριακή. Το 1979 οι Ιρλανδοί είχαν κληρωθεί με τον ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο Κυπελλούχων και πήραν την πρόκριση επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 και 1-0 στην Ιρλανδία.

Πηγή: Gazzetta.gr

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ champions league

Μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ (Τότεναμ), μία που υποβιβάστηκε απ΄ αυτό χάνοντας από την Λιόν στα πλέι οφ (Ρούμπιν Καζάν) και μία από την Ιρλανδία, που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με μεγάλη δόση τύχης την Παρτιζάν στην παράταση (Σάμροκ Ρόβερς), θα είναι οι ομάδες που θα δουν στην Τούμπα οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις στον ΑΝΤ1 έκανε ο Ντάριο Κρέσιτς:

Για το αν προτιμάει εμπορικές ομάδες η μικρές: "Θέλω μεγάλες ομάδες για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Για το αν είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ σε σχέση με την περσινή χρονιά:"Είναι καλύτερος φέτος ο ΠΑΟΚ, αλλά θα εξαρτηθούν πολλά από τους αντιπάλους για το αν κάνουμε πορεία παρόμοια με την περσινή"

Για τη μέχρι στιγμής κλήρωση με Τότεναμ και Ρουμπίν Καζάν, ο Κρέσιτς, δήλωσε: "Δεν είναι ένας καθόλου εύκολος όμιλος, υπάρχουν δύο πολύ καλές ομάδες, πολύ ποιοτικές και δε θα είναι καθόλου εύκολο για τον ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση"

EUROPA

LIVE ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

1ος Όμιλος

Τότεναμ

Ρούμπιν Καζάν

ΠΑΟΚ

Σάμροκ Ρόβερς

2ος Όμιλος

Κοπεγχάγη

Σταντάρ Λιέγης

Αννόβερο

Βόρσκλα

3ος Όμιλος

Αιντχόφεν

Χάποελ Τελ Αβίβ

Ραπίντ Βουκουρεστίου

Λέγκια Βαρσοβίας

4ος Όμιλος

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Λάτσιο

Ζυρίχη

Βασλούι

5ος Όμιλος

Ντιναμό Κιέβου

Μπεσικτάς

Στόουκ

Μακάμπι Τελ α Βιβ

6ος Όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Σάλτσμπουργκ

Σλόβαν Μπρατισλάβας

7ος Όμιλος

Αλκμαάρ

Μέταλιστ Χάρκιβ

Αούστρια Βιέννης

Μάλμε

8ος Όμιλος

Μπράγκα

Κλαμπ Μπριζ

Μπέρμινχαμ

Μάριμπορ

9ος Όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ουντινέζε

Ρεν

Σιόν

10ος Όμιλος

Σάλκε

Στεάουα Βουκουρεστίου

Μακάμπι Χάιφα

ΑΕΚ Λάρνακας

11ος Όμιλος

Τβέντε

Φούλαμ

Οντένσε

Βίσλα

12ος Όμιλος

Άντερλεχτ

ΑΕΚ

Λοκομοτίβ Μόσχας

Στουρμ Γκρατς

ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ..ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ..ΤΟΤΕΝΑΜ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ