Login
Photobucket

photobucket

0 Έχασε η Χιλή, γυρίζει ο Κοντρέρας

contreras xilh

Το Κόπα Αμέρικα τελείωσε τα ξημερώματα και για την Χιλή, η οποία έχασε από την Βενεζουέλα με 2-1 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Η φετινή διοργάνωση ήταν η διοργάνωση των εκπλήξεων, καθώς πριν τη Χιλή, είχαν αποκλειστεί η Αργεντινή, η Βραζιλία και η Βραζιλία κι έτσι στα ημιτελικά προκρίθηκαν το Πέρού, η Ουρουγουάη, η Παραγουάη και η Βενεζουέλα.

»Η Χιλή ήταν καλύτερη στο παιχνίδι που έγινε στο Σαν Χουάν τα ξημερώματα, σ΄ ένα γήπεδο γεμάτο Χιλιανούς, ωστόσο η Βενεζουέλα κατάφερε να προηγηθεί στο 35«. Η πίεση της Χιλής είχε αποτέλεσμα στο 70»΄, όταν ισοφάρισε με τον Σουάζο, αλλά στο 73« η Βενεζουέλα πέτυχε το γκολ, που της έδωσε τη νίκη.
Ο Κοντρέρας αγωνίστηκε και στο 90 λεπτά, περισσσότερο χάρη στην ελαστικότητα του διαιτητή, ο οποίος ΄του έδειξε μία κίτρινη στο 45» και του χάρισε μία άλλη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, θα ξεκουραστεί λίγες μέρες και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του.

Πηγή:paok24.com

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ