Login
Photobucket

photobucket

0 Απο εβδομάδα η νέα διοίκηση «σκάει» μεταγραφική βόμβα!

37153_447225271066_773686066_5151088_506594_n 
Παρά τον πόλεμο που δέχτηκαν και παρά τον δισταγμό τους και το γεγονός ότι επηρεάστηκαν από τρίτους φαίνεται πως οι Ζαγορ-Ζήσης και επενδυτές θα προχωρήσουν μαζί για έναν πιο δυνατό οικονομικά ΠΑΟΚ.

Η αισιοδοξία από πλευράς όλων αυτών που ήθελαν να προχωρήσει το μοντέλο, Ζαγοράκης και Βρύζας μπροστά, Φλωρίδης Σαχπατζίδης την οικονομική στήριξη, είναι μεγάλη και μετά την συνάντηση που έγινε ανάμεσα σε Ζαγοράκη, Κατσαρή και Σαχπατζίδη ήρθε η συμφωνία.

Όσο για αυτούς που έβαζαν εμπόδια σε αυτήν την ιστορία; Οι περισσότεροι θα αρχίσουν να... το γυρνάνε το τροπάρι μπας και.... γλιτώσουν ενώ οι άλλοι θα πρέπει να απομακρυνθούν από την ηγεσία του ασπρόμαυρου συλλόγου.

Μαζί με αυτήν την ένωση καλό θα είναι να υπάρξει και ένα γενικό «ξεσκαρτάρισμα» μέσα, έξω και γύρω από την ΠΑΕ.

Έτσι δεν είναι;

Όσον αφορά τα μεταγραφικά; Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση. Μία μεταγραφή που όπως λένε οι πληροφορίες μας θα ανακοινωθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και μόλις μπουν τα χρήματα των Σαχπατζίδη-Φλωρίδη, ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να επισημοποιήσει την συμφωνία!

Υγ: Το transfernews θα αισθανθεί δικαιωμένο αν ολοκληρωθεί θετικά (όπως και φαίνεται ότιθα γίνει) όλη αυτή η διαπραγματεύση αφού με αρκετά κείμενα στήριζε αυτό το μοντέλο διοίκησης.

Πηγή:transfernews.gr

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ