Login
Photobucket

photobucket

0 Ο Μπόλονι κρατάει τον "Κούτσια" στον ΠΑΟΚ

Από Κώστας Πετρωτός

KOUTSIANIKOULIS

Δεν πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (2/7) ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με αυτούς του Εργοτέλη, το οποίο θα είχε ως θέμα τη μετακίνηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αυτό, συνέβη γιατί ο Λάζλό Μπόλονι, τελικά, συμπεριέλαβε τον "Κούτσια" στην αποστολή του "Δικέφαλου" για το Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των "ασπρόμαυρων". Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε κάποια στοιχεία στον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό που του άρεσαν, με χαρακτηριστικότερο την ταχύτητά του και έτσι αποφάσισε να δουλέψει μαζί του κατά την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Έτσι, το θέμα της μετακίνησής του στον Εργοτέλη "πάγωσε" και αποφασίστηκε να μη γίνει το ραντεβού, μιας και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για τη χώρα της τουλίπας.

Θέλει να τον πείσει

Εκεί, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα προσπαθήσει να αποδείξει στον Μπόλονι ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του "Δικέφαλου" και πως μπορεί να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του. Στην ουσία έγινε πραγματικότητα η επιθυμία και του ίδιου του παίκτη να βρεθεί στο Άρνεμ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να μπορέσει να δείξει δείγματα του ποδοσφαιρικού του ταλέντου και να παραμείνει... ασπρόμαυρος!

Πηγή:olapaok.gr

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ