Login
Photobucket

photobucket

0 «Ο ΠΑΟΚ θέλει Γεωργιάδη»

Από Σταύρος Κόλκας

georgiadis-panserraikos Σε πηγαδάκι που έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες στην Αθήνα, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης μιλώντας με δημοσιογράφους αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Γιώργο Γεωργιάδη.

«Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που θέλει τον ποδοσφαιριστή, είναι και ο ΠΑΟΚ» είπε ο έμπειρος παράγοντας, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό ακούει για το ενδιαφέρον της Ένωσης αλλά αδυνατεί να εισπράξει τα χρήματα που θα ήθελε για τον έλληνα διεθνή.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γεωργιάδης χρίστηκε διεθνής στην εποχή Σάντος – Βρύζα στην εθνική και ο τελευταίος δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή τελευταία.
Από εκεί και πέρα βέβαια, ο ΠΑΟΚ επισήμως ναι μεν ψάχνει για ακραίο μεσοεπιθετικό, όμως δεν επιβεβαιώνει αυτά που λέει ο κ. Θεοδωρίδης. Εννοείται πως πολλά μπορούνε να αλλάξουν αν εμπλακεί άμεσα ο Βασίλης Φλωρίδης στη ΠΑΕ και ο ΠΑΟΚ αποκτήσει ρευστότητα.
Ο πολύ έμπειρος παράγοντας Πέτρος Θεοδωρίδης, δεν πρόκειται να «σκοτώσει» τον καλύτερό του ποδοσφαιριστή μέχρι να πάρει στο περίπου αυτά που ψάχνει. Άρα θα περιμένει και την αλλαγή ιδιοκτησιακού στον ΠΑΟΚ.

Πηγή:paok24.com

facebook twitter digg delicious stumbleupon linkedin googlebuzz more

Photobucket
  • ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.........ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ .........ΜΑΓΕΙΑ